Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 632
  • Görüntüleme 53K

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
İkisini de denedim fakat Mi Room çok daha iyi. 11 saati gördüğüm oluyor. "Miui 12 Mi Room stabil" çıkana ve şarj konusunda tatmin edene kadar bu romda kalmayı düşünüyorum.

Bilgi için teşekkürler hocam. Yalnız bir sorun oluştu. Son çıkan mi room u indirdim. 2 kez deneyip flaslamama rağmen fastbootta kaldı. Üçüncüye elimde olan revosu kurdum ben de. İnternet sorunum olduğundan şimdilik böyle devam edeceğim.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Bilgi için teşekkürler hocam. Yalnız bir sorun oluştu. Son çıkan mi room u indirdim. 2 kez deneyip flaslamama rağmen fastbootta kaldı. Üçüncüye elimde olan revosu kurdum ben de. İnternet sorunum olduğundan şimdilik böyle devam edeceğim.
Rev OS da üzmez, o da güzel rom. Ben format data + 4 wipe ile temiz kurulum yaptım, bir sıkıntı olmamıştı. Hatta tüm rom geçişlerimde aynısını yapıyorum, fastbootta kalma sorununu hiç yaşamıyorum. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
95
MiRoom magisk yüklediği için fastboot a atıyor zip dosyası içinden magisk i çıkartın sorun düzelicek

buzkan388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hilmi
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
revos rom kuralı tam 1 hafta oldu ilk 2 3 gün batarya problemim olmadı 7 8 saatten aşağı ekran süresi almıyordum daha sonra bataryam çok hızlı bir şekilde bitmeye başladı (oyun dışı gündelik kullanım youtube vs.) 4 5 saaat üzeri ekran süresi alamaz oldum .Oyunda iken ilk zamanlar 3 4 saat alırken şuan max 2 2.5 saat alıyorum. Belki benimle ilgilidir bilmiyorum ama yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum.
performans olarak son derece memnunum gayet stabil çalışıyor.(pubg oynayan biriyim magnetar ile)
Kurmanızı öneririm dediğim gibi ilk günlerde batarya problemim olmadı belki benimle alakalı bir durumdur.
Masik rom kurmayı düşünüyorum. Benim için tasarım güzellik veya yenilikten ziyada performans(oyun içi ve arayüz de) ile batarya önemli her türlü tavsiyelere açığım.
Edit: Miroom 11.0.6.1 önerirmisiniz?

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
revos rom kuralı tam 1 hafta oldu ilk 2 3 gün batarya problemim olmadı 7 8 saatten aşağı ekran süresi almıyordum daha sonra bataryam çok hızlı bir şekilde bitmeye başladı (oyun dışı gündelik kullanım youtube vs.) 4 5 saaat üzeri ekran süresi alamaz oldum .Oyunda iken ilk zamanlar 3 4 saat alırken şuan max 2 2.5 saat alıyorum. Belki benimle ilgilidir bilmiyorum ama yanlış bişey yaptığımı düşünmüyorum.
performans olarak son derece memnunum gayet stabil çalışıyor.(pubg oynayan biriyim magnetar ile)
Kurmanızı öneririm dediğim gibi ilk günlerde batarya problemim olmadı belki benimle alakalı bir durumdur.
Masik rom kurmayı düşünüyorum. Benim için tasarım güzellik veya yenilikten ziyada performans(oyun içi ve arayüz de) ile batarya önemli her türlü tavsiyelere açığım.
Edit: Miroom 11.0.6.1 önerirmisiniz?
Şu an MiRoom 11.0.6.1 sürümünü kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Antalya'dayım ve Temmuz sıcağında, (oyunsuz) yoğun kullanımda en az 10 saat ekran süresi alıyorum.

buzkan388

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hilmi
Cihazım
Mi9 t
Konular
0
Şu an MiRoom 11.0.6.1 sürümünü kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Antalya'dayım ve Temmuz sıcağında, (oyunsuz) yoğun kullanımda en az 10 saat ekran süresi alıyorum.
performans nasıl peki oyunda veya normal kullanımda

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Normal kullanımda hiçbir sıkıntısı yok. Gayet akıcı ve tepkisel çalışıyor rom fakat inanın hiç oyun oynamıyorum. Telefonda oyun yüklü değil. Oyun konusunda belki romu kullanıp, oyun oynayan üyeler cevap verebilir.

Xiaomi9T

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Mi 9T
Konular
4
Stoya hocam merhaba, format data yaptım. 4 wipe işlemini yaptım. Telefonu zipli dosyayı aktarmak üzere bilgisayara bağladım. Fakat resimde 4 adet alan gözüküyor. Zipli dosyayı bu alanlardan birinin içine attığımda ise dosya kopyalanıyor diyor ama hiç bir hareket yok. Bu gönderiyi paylaştıktan sonra kopyalama hata verdi. Aygıt yanıt vermeyi durdurmuş veya aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir diye fakat telefon bağlı ve TWRP ekranında.

Farklı ADB kullanarak denedim çözüldü.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
MiRoom magisk yüklediği için fastboot a atıyor zip dosyası içinden magisk i çıkartın sorun düzelicek

Anladım. İnternet bulduğumda tekrar deneyeyim bir. Tesekkurler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rev OS da üzmez, o da güzel rom. Ben format data + 4 wipe ile temiz kurulum yaptım, bir sıkıntı olmamıştı. Hatta tüm rom geçişlerimde aynısını yapıyorum, fastbootta kalma sorununu hiç yaşamıyorum. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Sagolun. Normalde komple ne var ne yok siliyorum. Ancak yine de arada sıkıntı oluyor. Ha çözülemeyecek bir sorun yok tabi.

mcakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 10S
Konular
43
Arkadaşlar miroom da sıkıntı yaşadım. Bu rom bu rom pil konusunda miroom'a yakın mıdır? Bir de aops rom ne oluyor? Bu aops rom mu?

Üst Alt