- Adım
- Molly
- Cihazım
- 9TPRo
- Konular
- 26
Tamam tamam tamam.Aferin aferin aferin....
Biraz daha beklemek de fayda var....
Tamam tamam tamam.Aferin aferin aferin....
Biraz daha beklemek de fayda var....
Beyler bu romda split apk nasıl kullanılıyor? Var mı bilen? Split apknin kullanılması için mui optimizasyonunun kapatılması lazım. Bu ayar ise artık yok kimi romlarda.
İlk sayfada verilen romda bahsettiğiniz seçenek var.
Revos 12 ile ilgili TÜM soru/sorunları linkteki konuya sorun lütfen...
Rom - Revos Rom Miui 12
Arkadaşlar Revos Rom Miui 12 Çıkmıştır. Şimdilik sadece Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro--Mi 9T/Redmi K20 için verilmiştir. Diğer telefon kullanıcıları telefon modellerini vereceğim linkteki sayfadan takip edebilirler. Türkçe dil desteği yoktur. Öncelikle uyarmak istiyorum Rom yüklenirken Fastboota...forum.miuiturkiye.net
Enteresan olan konudaki romdayim hocam. Geliştirici seçeneklerinde optimizasyonu düğmesi yok. Nerede olduğunu biliyorum ama yok. Ek ayarlar > geliştirici seçenekleri > mui optimizasyonu olması lazım. Ama yok aşağıda.
O zaman size son masik romu tavsiye edeyim...
Şu an bu romdayim...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rom - Masik™ X 11.3 Android Q (10) Mİ 9T
Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını. Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses...forum.miuiturkiye.net
Hocam uzun uğraş sonucu aosp bağımlısı olmayı başardım birçoğunu denedim geri pixel experienceye dönüş yaptım önerin varmıO zaman size son masik romu tavsiye edeyim...
Şu an bu romdayim...
Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın. Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını. Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses...forum.miuiturkiye.net
Hocam uzun uğraş sonucu aosp bağımlısı olmayı başardım birçoğunu denedim geri pixel experienceye dönüş yaptım önerin varmı![]()
9.2 sanki daha iyi, 11.3 ü beğenmedim fazla, bildirim paneli bende uygulamaların bazılarında siyah kalıyor vs.O zaman size son masik romu tavsiye edeyim...
Şu an bu romdayim...
Hocam ekran açık süreniz ne kadar?O zaman size son masik romu tavsiye edeyim...
Şu an bu romdayim...