Kardeşim senin benimle sorunun nedir dene gör diyorum zorla geç demiyorum kimseye ?E.U rom ,custom romlar içerisinde sade ve özelleştirmesi az olan ve diğer tüm MIUI tabanlı custom romlarin temel/alt yapı olarak aldığı bir romdur.
RevOs rom ona göre özelleştirmesi çok olan bir romdur.
Konuyu okumadığın ve her rom (Mi-Room hariç) konusuna Mi-Room kurun ve Rus yapımı hepsi (masik,mi-globe,mi-novo vs) dediğin için tavsiyem bu romları tekrar araştırmalisin/incelemelisin...
Konunun ilk sayfadinda ki ekran görüntüleri diğer romlardan farklarıdir....
Şunu da belirteyim hiç bir rom babamın romu değil, rom beni değil ben romu kullanırım. Baktım ki sıkıntı var diğer Roma geçerim....
Kardeşim senin benimle sorunun nedir dene gör diyorum zorla geç demiyorum kimseye ?
Temiz kurulum yapıyor musunuzStoya hocam, mi9t eu stabil yüklü, orange fox recovery li cihazda kurulumun sonuna yakın "Sistem başlatıcı hatası" veriyor hep. Sorun hakkında fikriniz var mı hocam? Kurulacak rom revos stabil sürüm...
Stoya hocam, mi9t eu stabil yüklü, orange fox recovery li cihazda kurulumun sonuna yakın "Sistem başlatıcı hatası" veriyor hep. Sorun hakkında fikriniz var mı hocam? Kurulacak rom revos stabil sürüm...
Evet hocam. Format data/ reboot recovery/Advance wipe(4 lü) daha sonra ilgili rom, magisk falan atıp sırayla flashlayıp sonda reboot system diyorum.Temiz kurulum yapıyor musunuz
hocam es dosya ile indirdğim mıuı home dosyasını değiştiremiyorum eskisinide yedek almamıştım cihaz çöktüBu çözümü okudun mu/gördün mü/denedin mi ?
MIUI 12 - Redmi Note 7 Revolution OS Rom Android 10 _ 20.6.24
1mb indirme hızı nedir allahım tam 30 dk bekliyoruz umarım rom atarken bi problem olmaz yüksa flashtool derken 1 ederim saati Sorun olmuyorforum.miuiturkiye.net
Revosu kuramayıp eu stabile geri döndüm. Sistem başlatıcı hatasından dolayı. Bu defa da sıyrılıverdim çökmeden.hocam es dosya ile indirdğim mıuı home dosyasını değiştiremiyorum eskisinide yedek almamıştım cihaz çöktü![]()
es dosyaya root izni vermeme rağmen rw yazma izni vermiyo cihaz çöktü nasıl açacam bi el atsanRevosu kuramayıp eu stabile geri döndüm. Sistem başlatıcı hatasından dolayı. Bu defa da sıyrılıverdim çökmeden.![]()