Dalga mı geçiyorlar. Kaç gün önce geleceğini belirttiler şimdi de bu. Aosp rom seven var mı gerçekten. Bir tarafını tam yapıyorlar diğer taraftan patlak veriyor. Tamamiyle özelliksiz uyumsuz xiaomiler için. Yüz tanıma zaten yokResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
anlaşılan bu ay yeni bir stabil sürüm gelmeyecek. Çünkü geçen ay söylenene göre taban alacakları bir yapı çıkmamış. 9T ve 9T Pro için aosp tabanlı RevOS çıkacakmış. Onun için çalışıyormuş anlaşılan.
Tamamiyle eskilik gibi geliyor banaŞu güzelim telefonlara aosp kurup çöp eden var mı acaba çok merak ediyorum. Mis gibi arayüz cihaz zaten yağ gibi akıyor boşa heyecan aosp.
Gerçekten seven ben varımDalga mı geçiyorlar. Kaç gün önce geleceğini belirttiler şimdi de bu. Aosp rom seven var mı gerçekten. Bir tarafını tam yapıyorlar diğer taraftan patlak veriyor. Tamamiyle özelliksiz uyumsuz xiaomiler için. Yüz tanıma zaten yok
parmak izi yüz tanıma bu tarz şeyler problem. daha bir çok problemi var bence. yarım bir sistem gibi geliyor bana.Gerçekten seven ben varımve olay şu ne kadar da stabil olamasalar da miui tabanlı olanlardan daha fazla ekran süresi ve çok ufak kasmalar hariç daha akıcı bir arayüz aldım. En azından temasını istediğim gibi seçebiliyorum veya substratum uyguluyorum. Miui tema marketindeki tuhaf temalara takılı kalmaktan daha hoş geliyor. Yakın zamanda pixel experience plus edition çıkacak. Hafif özelleştirme ve saf pixel arayüzüne sahip olacak. Tabi parmak izi mutlaka sorunlu olacak her zamanki gibi fakat ekranı tutup 60 hz yaptıktan sonra yağ gibi akıp lkt modulü ile 7-8 saat ekran süresi ve 1.5 günü aşan bekleme süresine sahip olmayı bana hiçbir Miui tabanlı rom veremedi.