Rom Mi 9T / K20 Revolution-OS Stabil Android 10 V11 20.01.31.

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 632
  • Görüntüleme 55K

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Stoya hocam, gelmedi yeni güncelleme herhalde

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
zekirdek geçen güncelleme TSİ ile 21:30 civarı gelmişti. İspanya bizden 2 saat geri olduğuna göre daha vakit var sanırım haha--

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Youtube vanced yeni sürümünü kuramıyorum. Apks dosyasini split apks uygulamasiyla yüklendiğimde hata veriyor. Uygulama geliştirici seçeneklerinde miui optimizasyonu kapatmami söylüyor ama öyle bi ayar yok?

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anlaşılan bu ay yeni bir stabil sürüm gelmeyecek. Çünkü geçen ay söylenene göre taban alacakları bir yapı çıkmamış. 9T ve 9T Pro için aosp tabanlı RevOS çıkacakmış. Onun için çalışıyormuş anlaşılan.

bob_marley_232

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
8
Neredeyse tüm romları denedim. En sevdiğim rom revos ancak bunda da VOLTE ve vowifi aktif edemiyorum.
Daha önceden aynı telefon ve hat ile tüm romlarda kullanırken bunda neden kullanılmıyor anlamıyorum. Modem ayarlarını da değiştirdim ama çözüm olmadı

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anlaşılan bu ay yeni bir stabil sürüm gelmeyecek. Çünkü geçen ay söylenene göre taban alacakları bir yapı çıkmamış. 9T ve 9T Pro için aosp tabanlı RevOS çıkacakmış. Onun için çalışıyormuş anlaşılan.
Dalga mı geçiyorlar. Kaç gün önce geleceğini belirttiler şimdi de bu. Aosp rom seven var mı gerçekten. Bir tarafını tam yapıyorlar diğer taraftan patlak veriyor. Tamamiyle özelliksiz uyumsuz xiaomiler için. Yüz tanıma zaten yok

rollin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
okan
Konular
6
Şu güzelim telefonlara aosp kurup çöp eden var mı acaba çok merak ediyorum. Mis gibi arayüz cihaz zaten yağ gibi akıyor boşa heyecan aosp.

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Şu güzelim telefonlara aosp kurup çöp eden var mı acaba çok merak ediyorum. Mis gibi arayüz cihaz zaten yağ gibi akıyor boşa heyecan aosp.
Tamamiyle eskilik gibi geliyor bana

gk.gorkem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Dalga mı geçiyorlar. Kaç gün önce geleceğini belirttiler şimdi de bu. Aosp rom seven var mı gerçekten. Bir tarafını tam yapıyorlar diğer taraftan patlak veriyor. Tamamiyle özelliksiz uyumsuz xiaomiler için. Yüz tanıma zaten yok
Gerçekten seven ben varım hi~~ ve olay şu ne kadar da stabil olamasalar da miui tabanlı olanlardan daha fazla ekran süresi ve çok ufak kasmalar hariç daha akıcı bir arayüz aldım. En azından temasını istediğim gibi seçebiliyorum veya substratum uyguluyorum. Miui tema marketindeki tuhaf temalara takılı kalmaktan daha hoş geliyor. Yakın zamanda pixel experience plus edition çıkacak. Hafif özelleştirme ve saf pixel arayüzüne sahip olacak. Tabi parmak izi mutlaka sorunlu olacak her zamanki gibi fakat ekranı tutup 60 hz yaptıktan sonra yağ gibi akıp lkt modulü ile 7-8 saat ekran süresi ve 1.5 günü aşan bekleme süresine sahip olmayı bana hiçbir Miui tabanlı rom veremedi.

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Gerçekten seven ben varım hi~~ ve olay şu ne kadar da stabil olamasalar da miui tabanlı olanlardan daha fazla ekran süresi ve çok ufak kasmalar hariç daha akıcı bir arayüz aldım. En azından temasını istediğim gibi seçebiliyorum veya substratum uyguluyorum. Miui tema marketindeki tuhaf temalara takılı kalmaktan daha hoş geliyor. Yakın zamanda pixel experience plus edition çıkacak. Hafif özelleştirme ve saf pixel arayüzüne sahip olacak. Tabi parmak izi mutlaka sorunlu olacak her zamanki gibi fakat ekranı tutup 60 hz yaptıktan sonra yağ gibi akıp lkt modulü ile 7-8 saat ekran süresi ve 1.5 günü aşan bekleme süresine sahip olmayı bana hiçbir Miui tabanlı rom veremedi.
parmak izi yüz tanıma bu tarz şeyler problem. daha bir çok problemi var bence. yarım bir sistem gibi geliyor bana.

Üst Alt