- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Konuyu Devralmak İsteyen Güncel Tutabilecek Varsa Devredelim HemenGeliştiricilerinden birine hata bildiriminde bulundum beni engelledi telegramdan.Bu roma da savaş açıyorum! O yüzden konuyu devretmek istiyorum. Merdanov
Son sürüm romu değil firmware'yi kurmalısınız ikisi farklı şeylerdir.Cdroid 11 ise firmwareye gerek olmayabilir.Hocam benim cihazım da aosp tabanlı android 11 crDroid rom yüklü ama bu romu yüklemek istiyorum. Miu güncellemesi yapmanız gerekli demişsiniz ama nasıl yapacağım bilmiyorum çünkü orjinal roma dönme şansım yok cihazın mi cloud şifresi var ne yapmam lazım
Aosp tabanlı romlarda miu firmware güncellemesi yapmak mümkün yani değilmi hocam. Birde direk birşey yapmadan romu indirip kurayım mı birşey olur muSon sürüm romu değil firmware'yi kurmalısınız ikisi farklı şeylerdir.Cdroid 11 ise firmwareye gerek olmayabilir.
Ya direkt 4 wipe yapıp kursanız bence problem çıkmaz da (cdroid 11 kullanıyorsunuz diye dedim) mesela yukarıda firmware kurmadan direkt romu kuran kişilerde dokuma , sensör sıkıntısı falan varmış romu kurduktan sonra fw'yi kurmuş arkadaş düzelmiş hepsi.Aosp tabanlı romlarda miu firmware güncellemesi yapmak mümkün yani değilmi hocam. Birde direk birşey yapmadan romu indirip kurayım mı birşey olur mu
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama son olarak bu romlarda malum yollarla kayıt (imail) yapmak mümkün mü.Ya direkt 4 wipe yapıp kursanız bence problem çıkmaz da (cdroid 11 kullanıyorsunuz diye dedim) mesela yukarıda firmware kurmadan direkt romu kuran kişilerde dokuma , sensör sıkıntısı falan varmış romu kurduktan sonra fw'yi kurmuş arkadaş düzelmiş hepsi.
Bilgim yok hocam.Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama son olarak bu romlarda malum yollarla kayıt (imail) yapmak mümkün mü.