- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
Ben de takipteyim açıkçası.OneOs mi 9t için artık güncelleme vermiyor mu? En son 21.10.3'de kaldım.
Yeni bir roma geçme zamanı gelmiş demek kimerttamer, fatihx61,
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI 12.5 - OneOS Android 11 MIUI 12.5 [9T Pro | K20 Pro] 15.11.2021
Hocam sanırım her zaman açık ekranı 10 saniye ayarıyla kullanıyorsunuz. Zaman kısıtı koymadan denediğimde veya her zaman açık ekran kapalıyken ön kamera açılmıyor. Cepteyken açılması sinir bozucu tabi. Evet hocam açık ekranı 10 saniye ayarıyla kullanıyorum. Sizin önerilerinizi şimdi deneme...forum.miuiturkiye.net
Evet. Çok da beğeniyordum bu romu ya.. Benzeri var mı, ben bulamıyorum aynı performans ve pil sunan.. Mi9t için..Yeni bir roma geçme zamanı gelmiş demek ki
Bir çok romu denedim ama oneos tadı alamadım. Alternatif olarak by greeshan rom denenebilir. Ben denedim güzel rom.Evet. Çok da beğeniyordum bu romu ya.. Benzeri var mı, ben bulamıyorum aynı performans ve pil sunan.. Mi9t için..
Geldi de acaba neler değişti onun bilgisi yok.. Devamı olacak mı onun hakkında da bilgi yok.Geldi güncelleme, kasım ayı ortası diyen arkadaşa selam olsun.
Hangi güncelleme geldi, bende henüz gelen bişey yokGeldi güncelleme, kasım ayı ortası diyen arkadaşa selam olsun.