MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Android 10 eu stabil rom yüklü telefonda. Performans sorunları, ram managementin iğrenç olması sinir ediyor. Oneos kursam mı kafamı kurcalıyor ama android 11 ile immersive mode aktif olmuyor bu da benim için sıkıntı. Uygulamaların hepsini tam ekran kullanmayı seviyorum.. Rom konusunda bi rahat edemedim

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Android 10 eu stabil rom yüklü telefonda. Performans sorunları, ram managementin iğrenç olması sinir ediyor. Oneos kursam mı kafamı kurcalıyor ama android 11 ile immersive mode aktif olmuyor bu da benim için sıkıntı. Uygulamaların hepsini tam ekran kullanmayı seviyorum.. Rom konusunda bi rahat edemedim
Eu stabil hakkında yorumlar genel olarak iyi ama hocam siz ne kadardır o romdasınız?

rubinummdx2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 prp
Konular
2
9 ay kadar revos kullandım geçen gün sıkıldıgım için stabil mmx anroid 11 yükledim bu konuyu yeni gördüm kullananan arkadaşlar rom hakkında bilgi verebilirmi hemen buna geçicem

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Eu stabil hakkında yorumlar genel olarak iyi ama hocam siz ne kadardır o romdasınız?
Hocam daha önce de kullandım, sonra başka romlar denedim. En son yaklaşık 3 hafta önce imei silinme sıkıntısı yaşadıktan sonra tekrardan kurdum. Ama kullanımda bazen teklemeler yapıyor, özellikle 6 gb ram olmasına rağmen süreli uygulamaları kapatıp duruyor. O zaman boşta olan 2 gb ramin ne manası kalıyor anlamıyorum.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
9 ay kadar revos kullandım geçen gün sıkıldıgım için stabil mmx anroid 11 yükledim bu konuyu yeni gördüm kullananan arkadaşlar rom hakkında bilgi verebilirmi hemen buna geçicem
Bir çok rom değiştikten sonra bugün tekrardan kurdum, gayet de memnun kaldım. Hızlı, stabil ve kullanışlı. Ama ardından eu beta'nın yeni sürümü çıktığı için şu an tekrardan eu betaya geçtim. Kalıcı bir rom istiyorsanız gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Temiz kurulum da önemli bu konuda.

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Hocam daha önce de kullandım, sonra başka romlar denedim. En son yaklaşık 3 hafta önce imei silinme sıkıntısı yaşadıktan sonra tekrardan kurdum. Ama kullanımda bazen teklemeler yapıyor, özellikle 6 gb ram olmasına rağmen süreli uygulamaları kapatıp duruyor. O zaman boşta olan 2 gb ramin ne manası kalıyor anlamıyorum.
O uygulama kapatma olayı miui hastalığı hocam ona yapacak birşey yok gibi şuan :(

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Bu romu kurdum gayet stabil çalışıyor. Ancak VoWifi sürekli kullanıyorum, kullandığım hattan kaynaklımıdır nedir anlamadım bu romda çalışmadı. O sebeple RR romdayım. Birşey sormak istiyorum. Miui 12.5 ile 12.1.1 arasında ne fark var? Henüz 12.1.1 denemedim.

Üst Alt