ClassiCTR kardeşim, 2 saattir falan mixmodu kurcaladım.. Mod harika olmuş, ellerin dert görmesin. gözlemlediğim bazı şeyler var, onları paylaşmak istiyorum. Bağlantı hızını göster dediğimde bağlantı hızının puntosu çok büyük duruyor, bir sonraki güncellemende bunu biraz daha küçültmek yada saat ve pilde olduğu punto büyüklüğünü ayarlamak için bir seçenek eklenebilir mi? ve yine aynı şekilde pil göstergesi bataryanın içinde olduğunda da punto fazla büyük gibi, onunda puntosu birazcık küçültülebilir. Alarm, ses ve rahatsız etme simgelerini gizleme seçeneğine bluetooth simgesini gizle eklenirse çok daha güzel olur ( e tabi bana göre
). Hava durumu bildirim alanında sol üst tarafa konumlandırılmış, bunu tarih ve şebeke,wifi simgelerinin arasındaki boşluğa uyarlansa kozmetik olarak daha hoş duracak gibi. Arama avatarları hoş ama seçeneklere birde boş, avatarsız bir seçenek eklenemez mi? şu an için son olarak birde senin, benim gibi beta sürüm kullanan olduğu kadar eu stabil kullanan da çok, birde onlar için bu mode hazırlanabilir mi? Anlayışla karşılayacağını düşüdnüğüm için naçizane fikirlerimi yazdım, lütfen yanlış anlaşılma olmasın.. Sonuçta bir emek var ortada, amacım sadece biraz daha güzel ve görsel olmasını sağlamak. Teşekkür ederim. Yine denk gelirsem bildiririm...