- Adım
- Mehmet İmam
- Cihazım
- Xiaomi 4
- Konular
- 1
Miroom yüklesem nasıl olur? Bu romu kullanıyorum şuan. Bilgiler silinir mi?
ClassiCTR ne dersin?Miroom yüklesem nasıl olur? Bu romu kullanıyorum şuan. Bilgiler silinir mi?
Hocam istediğiniz Romu yükleyebilirsiniz. Forumda araştırma yapın biraz. Herşey soru cevap şeklinde ilerlemez. TWRP wipe menüsünden system, Dalvik,cache silip istediğiniz Romu kurabilirsinizClassiCTR ne dersin?
Eyvallah teşekkür ediyorum. Yalnız merak ettiğim bütün uygulamalar siliniyor mu? Baştan tekrar kurmamız mı gerekiyor?Hocam istediğiniz Romu yükleyebilirsiniz. Forumda araştırma yapın biraz. Herşey soru cevap şeklinde ilerlemez. TWRP wipe menüsünden system, Dalvik,cache silip istediğiniz Romu kurabilirsiniz
Data silmezseniz uygulamalarınız silinmez. TWRP hakkında araştırma yapın forumda. Yedek alma,geri yükleme,wipe seçenekleri gibiEyvallah teşekkür ediyorum. Yalnız merak ettiğim bütün uygulamalar siliniyor mu? Baştan tekrar kurmamız mı gerekiyor?
Merhaba BU ROMU TELEFONA YUKLEDİM TELEFON ACİLİS LOGOSUNDA KALDİ ACİLİP TWRP EKRANİNA DONUP DURUYORÖzelliklerResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI CT 9.8 beta
İndirme linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- Xiaomi.Eu tabanlı
- Durum çubuğu anahtar sayısı seçimi
- Durum çubuğu buğulama(Seviye ayarlanabilir)
- Alarm,sessiz,Rahatsız etme modu simge gizleme
- Durum çubuğu stilleri(İos,Aosp)
- Önemsiz bildirimleri tek satırda gösterme
- Batarya ve saat boyutu ayarlama
- Masaüstü simge yansıma ve isim gizleme
- Klasörlerde sütun sayısı seçimi
- Klasörlük arkaplan buğulama(Seviye ayarlanabilir)
- Klasörleri otomatik kapat
- Masaüstü çift tıkla, yukarı kaydır hareketleri özelleştime
- Mimoji kamera
- Renkli çağrı isimleri
- Gelen/Giden arama avatar seçimi
- Gelen çağrı penceresi seçimi(Tam ekran/Açılır pencere)
- Gelen/Giden çağrı sırasında maksimum parlaklık
- Çağrı ekranı buton özelleştirme
- Genişletilmiş renkli güç menüsü
- Magisk 19.3 (Magisk kaldırmak için META-INF/com/miui/magisk dosyasını silin)
Kurulum
- MiUICT ROM'u indirin ve dahili belleğe aktarın.
- Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
- TWRP kurtarma modunda, Temizle » Gelişmiş temizlik (Wipe » Advanced Wipe, System,Cache,Vendor (Data/Veri isteğe bağlı) seçip silin
- TWRP ana menüsüne dönün, Yükle üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız Miui CT ROM dosyasını seçin.
- .zip dosyasını seçtikten sonra, Kaydır » (Swipe to Confirm Flash) yapınız. Ve kurulmasını bekleyiniz
- ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra, cihazınızı yeniden başlatın.
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Forum kuralları gereği başlık veya mesaj içeriğinin tamamı büyük harflerle yazılamaz. Lütfen düzenleyiniz.Merhaba BU ROMU TELEFONA YUKLEDİM TELEFON ACİLİS LOGOSUNDA KALDİ ACİLİP TWRP EKRANİNA DONUP DURUYOR