- Adım
- gürkan
- Cihazım
- redmi note 7 pr
- Konular
- 13
Teşekkürler hocamevet içinde
Teşekkürler hocamevet içinde
Bende de vardı bildirimi kapattımSon güncellemeden sonra bu hatayı alan var mı ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
son güncelleme ile geldi hocam basılı tutup bildirimi kapatınSon güncellemeden sonra bu hatayı alan var mı ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stabil mi daha iyi sizce yoksa beta mıStabil eu sürümünden, beta 20.6.18 sürümüne geçtim. Normalde ekran yenileme hızını 66 hz yapınca parmak izi çalışmıyordu bu sürümde. Ama stabil sürümün build.prop dosyasını 20.6.18 sürümündeki dosya ile değiştirince parmak izi çalışmaya başlıyor.
Bu arada miui 12 66 hz ile çok başka çalışıyor. Animasyonlar vs çok daha hoş görünüyor.
Hangi cihazı kullanıyorsunuz.mi 9t kullanıyorum ve 66 Hz desteği yok.Stabil eu sürümünden, beta 20.6.18 sürümüne geçtim. Normalde ekran yenileme hızını 66 hz yapınca parmak izi çalışmıyordu bu sürümde. Ama stabil sürümün build.prop dosyasını 20.6.18 sürümündeki dosya ile değiştirince parmak izi çalışmaya başlıyor.
Bu arada miui 12 66 hz ile çok başka çalışıyor. Animasyonlar vs çok daha hoş görünüyor.
Stabil ile son sürüm beta arasında bir fark görmedim, ikisi de gayet iyi çalışıyor. Betaya geçme sebebim hem 3 parmakla ekrana dokununca istediğin bölgenin ekran görüntüsünü alma hem de aodda 10 saniye sonra kapanma özelliğinin olmasıydı.Stabil mi daha iyi sizce yoksa beta mı
Mi 9t kullanıyorum dostum. Telefon rootlu, imei atılmış bir cihaz. Ben de rootun nimetlerinden faydalanıp 66 hzde kullanıyorum teli.Hangi cihazı kullanıyorsunuz.mi 9t kullanıyorum ve 66 Hz desteği yok.
Hocam 66 Hz dosyasını paylasirmisiniz.Bir de nasıl yükleyeceğim twrpden mi?Stabil ile son sürüm beta arasında bir fark görmedim, ikisi de gayet iyi çalışıyor. Betaya geçme sebebim hem 3 parmakla ekrana dokununca istediğin bölgenin ekran görüntüsünü alma hem de aodda 10 saniye sonra kapanma özelliğinin olmasıydı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mi 9t kullanıyorum dostum. Telefon rootlu, imei atılmış bir cihaz. Ben de rootun nimetlerinden faydalanıp 66 hzde kullanıyorum teli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da batarya durumu, halen yüzde 57 şarj var
Hocam linkteki konudan apk dosyasını indirip kurun. Uygulamaya girince sadece 66 yazan yeri seçin, root izni verip yeniden başlatılma onayı verin.Hocam 66 Hz dosyasını paylasirmisiniz.Bir de nasıl yükleyeceğim twrpden mi?