- Adım
- ahmet
- Cihazım
- Redmi Note6 Pro
- Konular
- 1
Bundan sonra dediginiz gibi yapicam ama rom konusu burdaki eu oldugu icin paylasim yapmistim
Bundan sonra dediginiz gibi yapicam ama rom konusu burdaki eu oldugu icin paylasim yapmistim
Nasıl acaba stabil sürümEkran süresi ve yorum için o konudan devam edelim ki bu konu içeriği bozulmasın
Beta rom olduğu için , her hafta güncelleme geldiği ve rom tam anlamıyla oturmadığı için net ekran süresi almanız zor zaten...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui 12 Stabil sürüm geldi arkadaşlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valla dayanamadım yükledimİlk rom genelde tam stabil olmaz,ikinci stabili yüklemek lazım![]()
Valla dayanamadım yükledimPerformans konusunda bir problem yok gibi gözüküyor. Şarj konusuna bakacaz artık. Teşekkürler bu arada hocam..
Arkadaşlar stabili normal haftalık güncelleme yapar gibi betanın üstüne kuruyor muyuz direk?
Hocam Miui Rom Konusu görünce ve o konuyu sen açmadıysan bakmıyorum bile. Alışkanlık oldu artıkHayırlı olsun, konusunu açın isterseniz
Bu konunun ilk sayfasında verilen spoylerler gibi yapabilirsiniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk sayfa da verilen rom kurulum adımları yöntemi ile geçmek en temiz,en sağlıklı ve en sorunsuz geçiştir![]()
Yeni animasyonlardan olabilir. Geliştirici seçeneklerinden animasyon değerini düşürerek çözülebilir birazda olsaMiui 11e göre hala biraz hantal kalıyor. Uygulama geçişlerinde belli ediyor