MIUI 12 Mi 9T/K20 - MIUI 12 Android 10 - 20.9.17 EU Beta ROM

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 801
  • Görüntüleme 112K

BESTT6161

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkant
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Son sürüm az önce geldi ve direkt kurdum. Format atıp temiz kurulum şeklinde yükledim romu. Süper wallpaper romun içinde yüklü halde geldi bu sefer.

ben cihazı yurtdışından aldımda fazla anlamıyorum bu rom işinden bana twrpden yapılıcak dediler nasıl yapılcağını da biliyorum az çok ama hangi romu indricem

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
ben cihazı yurtdışından aldımda fazla anlamıyorum bu rom işinden bana twrpden yapılıcak dediler nasıl yapılcağını da biliyorum az çok ama hangi romu indricem

İlk sayfada TÜM soruların cevapları var lütfen okuyun/inceleyin/uygulayın....

Venain

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seyit Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
8
Chrome'u yükleyemiyorum aynı sorunu yaşayan var mı

FireFighter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi9 T(K20)
Konular
5
Son sürümde pil performansı çok ciddi şekilde düştü bende. 1,5 saat ekran süresiyle %35 şarj tükendi. Genel olarak sizlerde nasıl durumlar?
Pil konusunda sıkıntı yok 4 ,5 saat ekran süresi aldım %100 şarj la 16 saat kadar da bekleme süresi vardı

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Ben 20.7.9 sürümünden sonra bazı diğer güncellemeleri kurdum ama memnun kalmadım. Kullandığım bazı modlarla uyumsuzluk vs oldu sanırım ama düzgün bir performans alamadığım için 20.7.9 sürümüne döndüm. Uzun bir sürede bunda kalırım sanırım, herhangi bir sorun yaşamıyorum.

omerSen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Ben 20.7.9 sürümünden sonra bazı diğer güncellemeleri kurdum ama memnun kalmadım. Kullandığım bazı modlarla uyumsuzluk vs oldu sanırım ama düzgün bir performans alamadığım için 20.7.9 sürümüne döndüm. Uzun bir sürede bunda kalırım sanırım, herhangi bir sorun yaşamıyorum.
Eu romlarda eski sürüme nasıl geri dönebiliyoruz ben önceki sürüme twrp üzerinden geri dönmek istedim mi logosunda kaldı telefon bu sürümü flaşlayınca düzeldi

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Eu romlarda eski sürüme nasıl geri dönebiliyoruz ben önceki sürüme twrp üzerinden geri dönmek istedim mi logosunda kaldı telefon bu sürümü flaşlayınca düzeldi
Hocam format data ve 4 wipe yaparak geri dönebiliyorum. Format data yes deyip format atılmasını bekliyorum, sonra twrpyi yeniden başlatıp 4 wipe yapıyorum. Rom dosyasını cihaza atıp install yaparak geri dönüş yapabilirsiniz.

omerSen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 6 pro
Konular
0
Hocam format data ve 4 wipe yaparak geri dönebiliyorum. Format data yes deyip format atılmasını bekliyorum, sonra twrpyi yeniden başlatıp 4 wipe yapıyorum. Rom dosyasını cihaza atıp install yaparak geri dönüş yapabilirsiniz.
O zaman bütün herşey silinmiyor mu telefondan uygulamalar bilgiler vs..

Üst Alt