- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Samsung s23U
- Konular
- 17
abi dediklerini yaptım romu atabildim cihaza açıldı kapatıp açtım kurduktan sonra fakat ekranda yada kilit ekranında cihaz donup kalıyorÖncelikle vbmeta yükleyin ve ilk sayfada yer alan twrpyi ve kurulum adımlarını uygulayın
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net
Abi çok teşekkür ederim emeğine sağlık. Cihaz açıldı.tek sorunum trwpden magisk dosyaları görünmüyor. SD card a tıklıyorum farklı yazıda seçenekler çıkıyorÖncelikle vbmeta yükleyin ve ilk sayfada yer alan twrpyi ve kurulum adımlarını uygulayın
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...forum.miuiturkiye.net