Merhaba,
2.7.9 dan 2.7.7 sürümüne format data yapıp 4 vipe ile dönmem herhangi bir sorun olmuşturur mu ?
2.7.9 a geçmedim de henüz bir sorun mu var hocam o sürümde?Merhaba,
2.7.9 dan 2.7.7 sürümüne format data yapıp 4 vipe ile dönmem herhangi bir sorun olmuşturur mu ?
2.7.9 a geçmedim de henüz bir sorun mu var hocam o sürümde?
Stoya hocam her sorumuza hızlı bir şekilde dönüş yapıp bizi aydınlattığınız için teşekkür ederim.Gün içerisinde değişimi yapacağım inşallahHiç bir sorun yaratmaz![]()
Hocam kısa bir deneyimim oldu izlenimlerim şu şekilde ; ana ekranda sayfalar arası geçişte hafif laglanmalar oluşuyor gibi geldi bana , birde parmak izi ile ana ekranı açtığımda uygulamaların geliş animasyonu biraz daha yavaşlamış gibi ayrıca ana ekranda üstten ayarlar panelini aşağı indirip tekrar kapattığımda uygulamalar 1 saniyeliğine bulanık olarak gözüküyor, 2.7.7sürümünde bunları çok daha hafif yaşadığımı düşünüyorum biraz takıntılı olduğumdan benim dikkatimi çekip başka bir kullanıcının dikkatimi çekmeyebilir2.7.9 a geçmedim de henüz bir sorun mu var hocam o sürümde?
Sizden ricam 9t için mi room en son sürüm linkini verebilir misiniz ben bulamadım birde tavsiye edersiniz yada hangi romu tavsiye edersiniz global 11 kullanıyorum şu an