- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
2 wipe yapınca sadece önbellek silinir değilmi yani kişisel veriler silinmez?Güncel romu indirip, (2 wipe) wipe/dalvic cache/cache yapıp reboot recovery deyip installden yeni romu flaslarsıniz. Tabi root kullanıyorsaniz magisk de flaslayip reboot system dersiniz.
Yok silinmez dörtlü yaparsan silinir2 wipe yapınca sadece önbellek silinir değilmi yani kişisel veriler silinmez?
teşekkürlerYok silinmez dörtlü yaparsan silinir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
EU ROM, ÇİN developer/beta temel bazlı, haftalık EU geliştiriciler tarafından özelleştirdikleri bir Rom'dur..
Hemen hemen diğer tüm custom romların temel rom olarak baz aldığı romdur.
E.U.Rom ÇİN için çıkan romları baz/temel aldığı için cihaz açılışında ve kamera fligranında REDMİ yazısı olur.
Ek'de vermiş olduğum ZİP dosyasını twrp üzerinden yükleyin REDMİ yazıları Mİ/9T olarak düzelir..
Güncelleme hastalığı olanlar için biçilmiş kaftandır
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net
Recovery - Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1
İndirme Linki https://sourceforge.net/projects/shrp/files/davinci/forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Kurulum Talimatları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından E.U.BETA rom dosyasını flashlıyoruz.
Kurulum bittikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
Yedekten (mi-cloud vs) yükleme yaparken ana ekran düzeni/sistemi kesinlikle yüklemeyin !!!!
"Rom yükleme ile Root (Magisk) atma ile Güncelleme ile Mi-Flash ile Twrp yükleme ile Spigen kılıf takma ile Batarya değiştirme ile İMEİ SİLİNMEZ"
Görseller işlem sırasıyla verilmiştir.
3. adımda işlem bittikten sonra SkyHawk ana ekrana gelip Reboot kısmından devam edin.
6.adımdan sonra cihaz kapanıp,tekrar SkyHawk twrp ile açılacak telaş yapmayın
Yeşil OK ile gösterilen kısımlar ONAY kısımlarıdır
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Zip dosyasını indirip twrpden flashlayın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.[/Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.SResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her rom kurduğumda görselde ki ayarları muhakkak yaparım,bunlar harici ekstra bir modül,apk vs kullanmıyorum, kullanmadığım uygulamaların otomatik başlatmasını,izinlerini ve devre dışı bırakma seçeneği varsa kapatırım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bir kaç sorum olacak şuan stabil 11.0.6 eu romdayım mıuı 12 biraz geç gelecek bana sanırsam,şuan ki güncel beta güncellemesini indirip verileri silmeden mıuı 12 ye yükseltenilirmiyim
EU ROM, ÇİN developer/beta temel bazlı, haftalık EU geliştiriciler tarafından özelleştirdikleri bir Rom'dur..
Hemen hemen diğer tüm custom romların temel rom olarak baz aldığı romdur.
E.U.Rom ÇİN için çıkan romları baz/temel aldığı için cihaz açılışında ve kamera fligranında REDMİ yazısı olur.
Ek'de vermiş olduğum ZİP dosyasını twrp üzerinden yükleyin REDMİ yazıları Mİ/9T olarak düzelir..
Güncelleme hastalığı olanlar için biçilmiş kaftandır
Video - Tüm Cihazlar İçin Manuel Twrp Yükleme (Video)
1=İşlemlere başlamadan önce BootLoader (BL) kilidinin açık olması gerekmektedir. 2= Geliştirici seçeneklerini açıp,Usb Hata ayıklamasını aktif edin. MIUI sürümüne ard arda dokunun Kurulum Komutları fastboot devices fastboot flash recovery recovery.img Twrp açılınca ilk olarak...forum.miuiturkiye.net
Recovery - Mİ 9T/Davinci SkyHawk Recovery-Twrp 3.1
İndirme Linki https://sourceforge.net/projects/shrp/files/davinci/forum.miuiturkiye.net
Rehber - TWRP üzerinden, TWRP sürümü güncelleme (PC Olmadan)
Arkadaşlar merhaba; Çok sıklıkla karşılaştığımız sorun, PC olmadan TWRP sürümümüzü nasıl güncelleriz. Bunu size kısa bir şekilde anlatmak istedim. Aşağıdaki maddeleri harfiyen yaptığınız sürece yeni sürüme başarıyla geçmiş olacaksınız. Şimdi başlayalım. (Türkçe menü üzerinden anlatım...forum.miuiturkiye.net
Rehber - vbmeta - TWRP'den Rom Yükleme/Wipe'dan Sonra Fastboot'a Düşerseniz TWRP Açılmassa Çözümü Burada
Merhaba arkadaşlar bu sorun ile alakalı konular açılmaktadır şayet dün kedimde Format data'dan sonra wipe yaptım reboot recovery dediğimde cihaz Fastboot'a düştü ve TWRP moduna girmiyordu böyle bir durum ile karşılaşırsanız nasıl TWRP'yi geri getireceğinizi anlatacağım. Öncelikle aşağıda...forum.miuiturkiye.net
Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Kurulum Talimatları
Rom kurulurken verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın..
Tuş kilidi,ekran deseni vs varsa kaldırın
Kesinlikle ROM dosyasını hemen telefona atmayın.
Format data yaptıktan sonra atacaksınız rom zip dosyasını.
Cihazı kapatıp ( Güç tuşu ve ses + arttırma tuşuna basılı tutun) Twrp menüsüne girin.
1- Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
Format işlemi bittikten sonra, twrp ana ekrana gelip
Reboot ->recovery diyoruz telefon kapanıp twrp yeniden başlıyor.
2- Twrp açıldıktan sonra Wipe -> advanced wipe -> 4 wipe yapıyoruz (dalvik,cache,system,data) sildikten sonra
twrp ana ekrana gelip yükleyeceğimiz rom dosyasını telefon hafızasına atıyoruz.
Twrp ana ekranda install kısmından E.U.BETA rom dosyasını flashlıyoruz.
Kurulum bittikten sonra, Wipe cache/Dalvik yapın ve Reboot-System yapınız.
İlk açılış 10 dk sürebilir, heyecan ve panik yapmıyoruz...
Yedekten (mi-cloud vs) yükleme yaparken ana ekran düzeni/sistemi kesinlikle yüklemeyin !!!!
"Rom yükleme ile Root (Magisk) atma ile Güncelleme ile Mi-Flash ile Twrp yükleme ile Spigen kılıf takma ile Batarya değiştirme ile İMEİ SİLİNMEZ"
Görseller işlem sırasıyla verilmiştir.
3. adımda işlem bittikten sonra SkyHawk ana ekrana gelip Reboot kısmından devam edin.
6.adımdan sonra cihaz kapanıp,tekrar SkyHawk twrp ile açılacak telaş yapmayın
Yeşil OK ile gösterilen kısımlar ONAY kısımlarıdır
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Zip dosyasını indirip twrpden flashlayın
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.[/Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.SResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Her rom kurduğumda görselde ki ayarları muhakkak yaparım,bunlar harici ekstra bir modül,apk vs kullanmıyorum, kullanmadığım uygulamaların otomatik başlatmasını,izinlerini ve devre dışı bırakma seçeneği varsa kapatırım.
Hocam bir kaç sorum olacak şuan stabil 11.0.6 eu romdayım mıuı 12 biraz geç gelecek bana sanırsam,şuan ki güncel beta güncellemesini indirip verileri silmeden mıuı 12 ye yükseltenilirmiyim
Tek sorun şarjı resmen içiyor. Bende öyle sizde de durum öyle mi?
Şuan ekran sürem 1 saat 40 dk şarjım %50 kaldı
Revos %33 şarj ile 4 saat ekran süresi alıyorum wifi sürekli açık full batarya ile 9 saati geçiyor ekran süresiaynen öyle. özellikle beklemede çok fazla şarj tüketiyor bende.. evde olduğum için sorun etmiyorum. görsellik ve kullanışlılık daha ağır basıyor.
Evet bende memnundum ama bu çekilir gibi değil iPhone günlerime döndüm şarja bağlı kaldık gene. Güncellemeyle düzelirmi acaba beklemeye deyer mi bilemiyorumRevos %33 şarj ile 4 saat ekran süresi alıyorum wifi sürekli açık full batarya ile 9 saati geçiyor ekran süresi
Güncelleme ile düzeleceğini bilsem bekliyim ama nereye kadaraynen öyle. özellikle beklemede çok fazla şarj tüketiyor bende.. evde olduğum için sorun etmiyorum. görsellik ve kullanışlılık daha ağır basıyor.