MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

kadir5050

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Mi 9 T kullanıcıları olduğu ve Rom geçişi yapanlar için size de sormak istedim.
Mi 9t kullanıyorum. (rootlu)

Yaklaşık 2 yıldır NFC sorunsuz şekilde kullanıyordum. 2 hafta öncesine kadar güncelleme falan da yapmadığım halde NFC ayarlarını açınca dokundur öde sekmesi vardı. Oraya tıklayınca istediğin banka kartını seçip ödeme yapıyordum. Şuan bende o sekme kayboldu. Tekrar nasıl geri gelir.
Format atamıyorum banka aktivasyonları düşecek ve tekrar yapma şansım malesef yok :(

Yaptıklarım ve sonuç alamadığım şeyler yazıyorum.
* NFC içerisinde 'NFC İşlerini Geri Yükle' yapıp telefonu yeniden başlattım DÜZELMEDİ.
* HCE cüzdan - Sim cüzdan - Yerleşik öge yazan hepsini seçtim kapattım açtım yine DÜZELMEDİ.
* Forumlarda gördüğüm 'Device Health Services' kaldırıp yeniden güncelleyin dedi. Kaldırdım, yeniden yükledim bir alt sürümünü yükledim yine DÜZELMEDİ.
* İkinci alan geçtim orada NFC içerisinde dokundur öde vardı ve sorunsuz çalışıyordu, İkinci alanda iken Device Healt yazan uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim şuan 2 alanda da Kayboldu.
* Telefonun sürümü 12.1.4 ve yakın zamanda versiyon güncellemesi de yapmadım.
* 15 gün öncesinde sorunsuz çalışıyordu. Bu süreçte Yurtdışına (kıbrıs) gittim geldim geldikten sonra çalışmadığını farkettim. Bununla alakası olur mu bilmiyorum.
* Markette NFC açıp ödeme yaptım. Ödeme sorunsuz şekilde çalıştı fakat hangi karttan çekim yaptı onu anlayamadım.
* NFC sorunsuz çalışıyor istanbul kart içindeki bakiyeyi falan görebiliyorum.
* *#*#66663#*#* yaparak NFC sensörlerini kontrol ettim sorunsuz çalışıyor.

Lütfen Çözüm Önerileriniz olursa yardımcı olun.... NFC ödeme benim için oldukça önemli bir konu...

Musty7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
9t
Konular
6
Güncelleme kesildiği için uygulmalar güncel değil uygulmaları nasıl güncelleyebiliriz ?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Güncelleme kesildiği için uygulmalar güncel değil uygulmaları nasıl güncelleyebiliriz ?

lebronjames

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
lebron
Cihazım
xiaomi 10 T
Konular
3
hocam benim 1 konuda cihazımda problem var . bilgisi olan var mı ? Mİ 10 T konu yazdım ama kulaklıkda iken bazen ses acılmıyordu ama sonra recovery yapıyordum . 3 4 sefer duzelttım . sonra recovery ekranı kayıt yapmadıgından tekrar duzeltemedım. sonra ok google enrollment uyarısı verdi. sonraki sorunlar boyle gerceklesti cihazda acıklaması budur . cihazımı hem room yukselttım hemde dusurdum .sorun devam ediyor . telefon mıkrofonu ses kayıt etmiyor . ve ses cıkmıyor ve vıdeo kayıt otomatık olarak açarken devre dışı sistemden atıyor . ve CIT ekranı kayıt yapmıyor .

ukayl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9 Pro
Konular
13
Bunu mu kursam yoksa A10 mu kursam karar veremedim. Ekran süresi olarak hangisini kurmalıyım sizce _?

Üst Alt