Mi globe deniyorum şuan bakalım o nasılEu Stabil olabilir stabillik istiyorsanız hocam.
Mi Globe yada minovo ya geçiş yapın hocam. Mi Globe aynı surum olmasına rağmen onda sorun yaşanmıyor sanırım. Minovo ise performans konusunda bir tık daha iyi.21.3.24 şu an için problemli sakın indirmeyin benim gibi
Eski sürümlere de dönseniz çökme problemi devam ediyor. Kimisi çözümün format data olduğunu iddia ediyor, kimisi format data yapmasına rağmen sorunun çözülmediğini söylüyor. Format data yapmadan sorunu nasıl çözebileceğimizi bilen var mı?
Aynen hocam. Sorun eu rom da denemeden test etmeden atıyorlar linki. Fixs de yok. Bu rom da sorun yok. İsteyen gönül rahatlığıyla kura bilir. Eu rom kullananların format data yapmasına da gerek yok.Mi Globe yada minovo ya geçiş yapın hocam. Mi Globe aynı surum olmasına rağmen onda sorun yaşanmıyor sanırım. Minovo ise performans konusunda bir tık daha iyi.
Geçilebilir hocam fakat sorun da yaşayabilirsiniz. Sonuçta beta romlar bu romlar o yüzden müsait zamanda deneyin. Benim önerim format data ile geçmeniz.Format data yapmadan Eu rom 21.3.24'den Mi Globe 21.3.24'e direk geçebiliyor muyum yani?
Fomat dataya gerek yok hiç bir sorun teşkil etmez. Aynı alt yapıyı kullanıyor.Format data yapmadan Eu rom 21.3.24'den Mi Globe 21.3.24'e direk geçebiliyor muyum yani?