MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Bir önceki sürüm yüklü olup kasma yaşayan varsa yükleyebilir.Bende aşırı kasma yaşattı güncelleme sonrası düzeldi Ama şunu da belirteyim ben daha önce bu rom u hiç kullanmamıştım pil konusunda biraz üzüyor çok sıkıntılı iş yaşantısı olmayan için özelliklerin hepsinden faydalanmak isteyen bence kurabilir Son güncelleme ile kasma donma ortadan kalktı.En güzel özelliği telegram daki baloncuklar bu özellik WhatsApp için de açılırsa çok kullanışlı ve vazgeçilmez olacağı da kesin.Saygılarimla emeği geçenler tşk ederim
Telegramdaki baloncuk olayı telegramin A11 e verdiği destekten kaynaklı sanırım. Aosp romlarda da WhatsApp da baloncuk olmuyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Evoloution x 5.2 Android 11, ama şarjı kötü bunu ya. Gece bıraktım sabah %88 kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim, ama Evoloution x 5.2ye geçtim. Şarj biraz sıkıntı gibi. Stabil öneriniz var mı acabaa?
Dotos fena gözükmüyor gibi sabah şarjdan çektim bakalım akşama ne olacak

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Askerden döndüğümde güncelleyeyim o zaman, fastboota falan düşer mazallah eldeki telefondan olmayak, şafak kalmış 70 :D
Hey gidi, bu mesajdan 3 gün sonra telefonlar patlamıştı hahah baska telefon almak zorunda kalmıştık :D Şafak olmuş $38

bbma

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış mutlu
Cihazım
Mi5x
Konular
5
Bende son 2 güncellemeden beri android/data yolunda hiçbir şey gözükmüyor 0 bayt. Uygulama data dosyaları nerde bulamıyorum. Bir yerde olduğu kesin çünkü Pubg Mobile haritalar, kaynak paketleri falan hep dataya iniyor, silindiğinde de oyun içinde tekrar indirin diyor ama öyle bir sorun yok. Dosyalar tam ama nerde bilinmiyor.
Açıklamada da belirttim. Telefonu pc ye bağlayın. Bilgisayarımdan telefon sürücüsune girip, Android/data/com.tencent.ig/ klasörünü açın, indirdiginiz files klasörünü kopyalayıp direkt içine atın,.. Değişiklikleri onaylayın..

Eger Oyunu silerlerseniz, oyunu kurduktan sonra bu işlemi tekrar yapmalısıniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu beta yükledim ama
Android-data klasörüne giriş yapamıyorum.
Benzer sorunla karşılaşan var mı?
Pc ye bağla telefonu. Ordan girebilir işlemlerini yapabilirsin.

Üst Alt