- Adım
- Erden
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 0
20.12.28 bi önceki sürümSiz hangi sürümden bu roma geçmek istiyorsunuz acaba??
20.12.28 bi önceki sürümSiz hangi sürümden bu roma geçmek istiyorsunuz acaba??
EwetMagisk kuruyor musunuz peki rom kurulumundan sonra?
İlk sayfa da tavsiye edileni kuruyorum
Kaldırıp da mı yükleyeyimMagisk kuruyor musunuz peki rom kurulumundan sonra?
Askerden döndüğümde güncelleyeyim o zaman, fastboota falan düşer mazallah eldeki telefondan olmayak, şafak kalmış 70Hocam o yüzden sizi kullandığınız telefonun forumuna yönlendirdim. Ben denemeden bu soruya nasıl cevap verebilirim ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android sürümü atladığı için format data öneriyoruz hocam. Diğer sorunuza gelecek olursak 66hz modu çalışıyor fakat parmak izi sorunu oluyor. Her türlü fixi denedim olmadı yani A11 de parmak izi sorunu oluyor.
Hayırlı tezkerelerAskerden döndüğümde güncelleyeyim o zaman, fastboota falan düşer mazallah eldeki telefondan olmayak, şafak kalmış 70
Bencede şimdilik kalsın. Yada arkadaşın yanlış yaptığı birşey var bilmiyorum. Üzerine kurulumda sorun yaşayan tek onu duydum çünkü bu arada hayırlı teskereler.Askerden döndüğümde güncelleyeyim o zaman, fastboota falan düşer mazallah eldeki telefondan olmayak, şafak kalmış 70
Aynen oldu şimdi. Sorun magisk teymiş kurmayı başardım. Ama çok takılıyo akıcı değil siz de de öylemi acaba. Teşekkrler bu arada.Erdenn romu kurduktan sonra magisk atmayın. Romu kurun açılsın. Sonrasında magisk atmak istiyorsanız atın. Magisk kaynaklı olması muhtemel. Rom da sorun yok bende bir önceki sürüm üstüne attım romu.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yoksa kurulurken bi sorun dan mı takılmalar oluyoAynen oldu şimdi. Sorun magisk teymiş kurmayı başardım. Ama çok takılıyo akıcı değil siz de de öylemi acaba. Teşekkrler bu arada.