- Adım
- Ferhat
- Cihazım
- Mi 9t
- Konular
- 1
Evet tertemiz kurdum ama olmadıBende böyle sıkıntılar olmadı temiz kurulum yaptınız mı?
Evet tertemiz kurdum ama olmadıBende böyle sıkıntılar olmadı temiz kurulum yaptınız mı?
Patchlı sürümü kurmadım ama ilk paylaşılanı kurdumİlginç.
İlk paylaşılanda yazdığım hatalar oldu. Patchlı sürümü kurmadım henüz. Kuran varsa nasıl sorun var mı?Sıkıntı varmı?
Patchlı rom da durum çubuğunu falan 1 kere düzenledikten sonra yeniden başlattıktan sonra eski haline gelmez patchlı romu kurun.İlk paylaşılanda yazdığım hatalar oldu. Patchlı sürümü kurmadım henüz. Kuran varsa nasıl sorun var mı?
Yeni dürüm güzelmiş bu arada MuradovSıkıntı varmı?
Hocam Sizin MIUIPro uzmanlığınızdan biz Mi9SE kullananlarda faydalanabilir mi acaba? Denemediğim nadir romlardan ve çok merakta merak ediyorum.Sizden ricam, patch li Mi9 SE için link paylaşabilir misiniz, ya da konu açmanız mümkün mü?Patchlı rom da durum çubuğunu falan 1 kere düzenledikten sonra yeniden başlattıktan sonra eski haline gelmez patchlı romu kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni dürüm güzelmiş bu arada Muradov
9.10.17 sürümü var patchsız ama onun da kurulum yöntemi varHocam Sizin MIUIPro uzmanlığınızdan biz Mi9SE kullananlarda faydalanabilir mi acaba? Denemediğim nadir romlardan ve çok merakta merak ediyorum.Sizden ricam, patch li Mi9 SE için link paylaşabilir misiniz, ya da konu açmanız mümkün mü?
İlginiz için teşekkür ederim Hocam. Daha önce MIUIPro paylaşımının yasak olduğunu düşünüyordum, onun için çok üzerinde durmamıştım. Konu açmanız faydalı olur diye düşünüyorum.9.10.17 sürümü var patchsız ama onun da kurulum yöntemi var
Hocam Sizin MIUIPro uzmanlığınızdan biz Mi9SE kullananlarda faydalanabilir mi acaba? Denemediğim nadir romlardan ve çok merakta merak ediyorum.Sizden ricam, patch li Mi9 SE için link paylaşabilir misiniz, ya da konu açmanız mümkün mü?