- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Mi 10T Pro
- Konular
- 0
Stoya hocam bi sorun yaşadım sebebi nedir bilgin var mı ? Eu Stabil kuruluydu. Standart kurulumu yaptım. Format data - reboot recovery - all wipe - kurulum.
bu hatayı alıyorum mount kısmından systeme tık atsam bile maalesef olmuyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bunda da aynı system mount olmuyor nedenseBu hatanın çözümünü ben orangefox ile aşmıştım. Pitchblack,skyhawk vs twrp deneyerek,çözüme ulaşın...
hiç bir recovery de system mount olmuyor hocam bunun sebebi ne olabilir?Bu hatanın çözümünü ben orangefox ile aşmıştım. Pitchblack,skyhawk vs twrp deneyerek,çözüme ulaşın...
Yani öncesinde siz de bu hatayı aldınız mı hocam? Bir de ben en sonunda mount kısmında hepsine tik koyup en altta kare içindeki mount yazan yerdeki tiki kaldırıp denedim. Yükleme başarılı oldu. Cihaz açılırken miglobe ekranında yaklaşık 7 - 8 dakika bekleyip sonrasında recovery menüye giriyor. Twrp nin sürümünü değiştirdim. Yine olmadı. Sonrasında romun bi kaç eski sürümüne döneyim dedim indirdim yine olmadı!.. Bu arada cihazım mi Note 10.Bu hatanın çözümünü ben orangefox ile aşmıştım. Pitchblack,skyhawk vs twrp deneyerek,çözüme ulaşın...
Yani öncesinde siz de bu hatayı aldınız mı hocam? Bir de ben en sonunda mount kısmında hepsine tik koyup en altta kare içindeki mount yazan yerdeki tiki kaldırıp denedim. Yükleme başarılı oldu. Cihaz açılırken miglobe ekranında yaklaşık 7 - 8 dakika bekleyip sonrasında recovery menüye giriyor. Twrp nin sürümünü değiştirdim. Yine olmadı. Sonrasında romun bi kaç eski sürümüne döneyim dedim indirdim yine olmadı!.. Bu arada cihazım mi Note 10.
Ve hocam telefonum m note 10 olduğu için pitchblack ve skyhawk recoverylerine girdiğimde beni telefon modelim bulunmamaktadır. Twrp ve orange fox ile de yükleme olmamaktadır. Hatta orange foxta olmuyor. Twrp de ise yüleme oluyor ama telefon mi globe ekranında kalıyor.Bu hatanın çözümünü ben orangefox ile aşmıştım. Pitchblack,skyhawk vs twrp deneyerek,çözüme ulaşın...
Orange fox yine aynı hatayı verdi hocam. Bir de twrp ile deneyeyim.Bu adımlarla yükleyin...
1- Wipe -> Advanced wipe ->Dalvic/ART Cache ve Cache bu iki seçeneği seçip temizleyin.
2- İşlem bitimi Twrp ana ekrana gelip install kısmından ROM dosyasını yüklüyoruz.
3- Yükleme tamamlandıktan sonra Twrp ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.
4- İşlem bitimi Reboot-Sistem deyin...
Twrp de aynı hatayı aldım hocam. Sürümünü değiştirdim romun yine aynı. Magisk sürümünü değiştirdim yine aynı. Acaba bu rom mi note 10 için oturmamış bir rom mu?Ve hocam telefonum m note 10 olduğu için pitchblack ve skyhawk recoverylerine girdiğimde beni telefon modelim bulunmamaktadır. Twrp ve orange fox ile de yükleme olmamaktadır. Hatta orange foxta olmuyor. Twrp de ise yüleme oluyor ama telefon mi globe ekranında kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Orange fox yine aynı hatayı verdi hocam. Bir de twrp ile deneyeyim.
Twrp de aynı hatayı aldım hocam. Sürümünü değiştirdim romun yine aynı. Magisk sürümünü değiştirdim yine aynı. Acaba bu rom mi note 10 için oturmamış bir rom mu?