Şöyle ki, kapalıyken animasyon görünmüyor, ama kapalı ekranda parmak izi kısmına basınca ilk seferde titriyor, ikinciye ekran açılıyor. Miui romlardaki gibi ekran kapalıyken açmıyor direkt, veya ben bulamamış olabilirim..Ekran kapalıyken parmak izi animasyonu görünmeme hatası düzeldi mi acaba güncelleyen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son güncellemede de düzelmemiş demekki güncellemedim daha bendede aynı sadece animasyon yok parmak izi yerini bildikten sonra direk açılıyorŞöyle ki, kapalıyken animasyon görünmüyor, ama kapalı ekranda parmak izi kısmına basınca ilk seferde titriyor, ikinciye ekran açılıyor. Miui romlardaki gibi ekran kapalıyken açmıyor direkt, veya ben bulamamış olabilirim..
Klavye boşluğunu kaldıramadı, Ana sayfadaki modülleri kurduğum halde. Varmı çözümüGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşe yaramıyor hocam modüllerAnasayfadaki modüller düzgün kurulsaydı alttaki çizgi de olmazdı hocam. Magiskten kontrol eder misiniz tekrar?
Rounden corner modülünü kapatıp dener misiniz? Çakışma mı yapıyor acaba?İşe yaramıyor hocam modüllerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rounded cornersi kapatıp öyle deneyin hocam. Olmaz ise hepsini kaldırıp yine rounded cornersi kurmadan diğerlerini tekrar kurun.İşe yaramıyor hocam modüllerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir