- Konular
- 1
Dotos 6.0 kurdunuz değilmiRom kurulumu yaptıktan sonra twrp üzerinden linkteki dosyayı flashladım sadece o kadar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dotos 6.0 kurdunuz değilmiRom kurulumu yaptıktan sonra twrp üzerinden linkteki dosyayı flashladım sadece o kadar.
Erişim verebilirmisim dosyaya izin istiyor indirmek içinRom kurulumu yaptıktan sonra twrp üzerinden linkteki dosyayı flashladım sadece o kadar.
Evet konu içerisindeki rom yükledim. Erişim izni hemen veriyorum.Dotos 6.0 kurdunuz değilmi
Şimdi ben yüklenmiyor diye DotOS 5.2 Kurdum kullanıyorum üzerine 6.0 kursam uygulamaları silmeden nasıl güncelleyebilirimEvet konu içerisindeki rom yükledim. Erişim izni hemen veriyorum.
Mevcut rom üzerine flashlarsan eğer sorun olacağını zannetmiyorum.Şimdi ben yüklenmiyor diye DotOS 5.2 Kurdum kullanıyorum üzerine 6.0 kursam uygulamaları silmeden nasıl güncelleyebilirim
Teşekkür ederim flashladım açıldı kamera olarak ne kurdunuzRom kurulumu yaptıktan sonra twrp üzerinden linkteki dosyayı flashladım sadece o kadar.
Rica ederim. Gcam kurmuştum ama bir süre denedikten sonra bazı uygulamalar sebebi ile MIUI'a geri dönüş yapmak zorunda kaldım.Teşekkür ederim flashladım açıldı kamera olarak ne kurdunuz
Çok şey soruyorum ama gcam hangi sürümü kurdunuz sorunsuz çalışıyor muRica ederim. Gcam kurmuştum ama bir süre denedikten sonra bazı uygulamalar sebebi ile MIUI'a geri dönüş yapmak zorunda kaldım.![]()
Estağfurullah. Verdiğim linkteki sorunsuz çalışıyordu, gerçi çok fazla test etme şansım olmadı ama sen deneyebilirsin.Çok şey soruyorum ama gcam hangi sürümü kurdunuz sorunsuz çalışıyor mu