Bilemiyorum hocam ayarları kurcalayın biraz.
5.1.1 de bir duzeltme yapmışlar sanırım yeni indirme linki koymuşlarYeni sürüm 5.1.1(13.06.2021) linkleri ve değişiklikleri ilk sayfaya eklenmiştir.
Ana ekran üzerinde basılı tutun ana ekran ayarlarına girin double tap gestureyi aktif edinHocam bu romda çift dokunarak ekranı açma ozeligi yok mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.hocam şu yukarıdaki şarj yüzdesini kaldırmak istiyorum nasıl kalbirabilirim ??
Teşekkürler hocam;5.1.1 de bir duzeltme yapmışlar sanırım yeni indirme linki koymuşlar
dotOS Davinci Changelog June 15th
hole, 14 Haziran 2021 tarihinde yazdı
• Upstreamed fingerprint to Sunfish June 2021 (Fixes CTS failing)
• Improved performance
• Fixed playback of DRM content (Amazon Prime, Netflix)
• Face unlock will only be triggered on pin/pattern view instead of when pressing powe button
5.1.1 de bir duzeltme yapmışlar sanırım yeni indirme linki koymuşlar
dotOS Davinci Changelog June 15th
hole, 14 Haziran 2021 tarihinde yazdı
• Upstreamed fingerprint to Sunfish June 2021 (Fixes CTS failing)
• Improved performance
• Fixed playback of DRM content (Amazon Prime, Netflix)
• Face unlock will only be triggered on pin/pattern view instead of when pressing powe button
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ana ekran üzerinde basılı tutun ana ekran ayarlarına girin double tap gestureyi aktif edinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.kral bende yok ama ????cift dokunma özeliği
Hayır başka dosya flashlamanıza gerek yok 2 hafta önce kurmuştum romu wifi sorunu yok romunKurulum sonrası wifi çalışmıyor normal midir acaba? flashlamam gereken ekstra bir dosya var mı? cagri0102
Kurduğum her romda wifi ile sorun yaşadım. Abim telefonu fabrika ayarlarından sıfırlamış doğal olarak imeilerde silinmiş. Teşekkürler cevabınız için.Hayır başka dosya flashlamanıza gerek yok 2 hafta önce kurmuştum romu wifi sorunu yok romun
Rica Ederim geçmiş olsunKurduğum her romda wifi ile sorun yaşadım. Abim telefonu fabrika ayarlarından sıfırlamış doğal olarak imeilerde silinmiş. Teşekkürler cevabınız için.