Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Şu an bu dotOS da şu miui daki küçük pencere özelliği var mı? ( miui da kayan pencereler olarak geçiyor)
Aosp romların hiç birinde yok en azından ben denk gelmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanan arkadaşlar yorumlar olumlu mu önerir misiniz
Bir hafta filan kullandım gayet stabil şarj konusunda verimli bir rom. Ama biraz fazla sade, özelleştirme konusunda biraz eksik. Günlük sorun çıkarmaz şarj konusunda memnun eder bir rom. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Şu an bu dotOS da şu miui daki küçük pencere özelliği var mı? ( miui da kayan pencereler olarak geçiyor)
Yok

Aosp romların hiç birinde yok en azından ben denk gelmedim.

Bir hafta filan kullandım gayet stabil şarj konusunda verimli bir rom. Ama biraz fazla sade, özelleştirme konusunda biraz eksik. Günlük sorun çıkarmaz şarj konusunda memnun eder bir rom. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Ben batarya konusunda pek verim alamdim en fazla beş buçuk saat ekran suresi almistim. Linageos da 8 saate ciktim

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Yok

Ben batarya konusunda pek verim alamdim en fazla beş buçuk saat ekran suresi almistim. Linageos da 8 saate ciktim
Valla dünden beri 8-10 defa rom kurdum en son Evolution x 5.2'de durdum şu anlık. Özelleştirmesi bol bi rom, işimi görüyor. Linageos rom kurmadım hiç, arama ve bildirim sesi ayırm özelliği mevcut mu aceba o romda, bir de bildirim panelindeki bulunanları SS atma imkanınız var mı bana? Pmden de olabilir.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Valla dünden beri 8-10 defa rom kurdum en son Evolution x 5.2'de durdum şu anlık. Özelleştirmesi bol bi rom, işimi görüyor. Linageos rom kurmadım hiç, arama ve bildirim sesi ayırm özelliği mevcut mu aceba o romda, bir de bildirim panelindeki bulunanları SS atma imkanınız var mı bana? Pmden de olabilir.

Bu şekilde, birde tavsiye
1 günde 8 10 ROM çarpar 3 5 gun ara verin giggle~~

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210227-230247_Brave.png
    Screenshot_20210227-230247_Brave.png
    45 KB · Görüntüleme: 12

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
anaksinamun, hocam lineage nasıl stabil olarak vs çift tıklama ekran kapama varmı arayüz seri mi

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
anaksinamun, hocam lineage nasıl stabil olarak vs çift tıklama ekran kapama varmı arayüz seri mi
Arayüz seri pil performansi yönünden hic bir romda bunun üzerine cikamadim yalniz benim kurduğum android 10 , durum çubuğu uzerinde çift tıklama ile uyuyor

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Arayüz seri pil performansi yönünden hic bir romda bunun üzerine cikamadim yalniz benim kurduğum android 10 , durum çubuğu uzerinde çift tıklama ile uyuyor
Eski sürümlere nereden ulaşabiliyoruz hocam

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Eski sürümlere nereden ulaşabiliyoruz hocam

Android 10 google app içinde aşağıdaki linkden arm 64 android 10 secip picoyu kurabilirsiniz

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Bu şekilde, birde tavsiye
1 günde 8 10 ROM çarpar 3 5 gun ara verin giggle~~
haha-- Biraz öyle oldu hocam valla. Android 10 ise hiç bulaşmayayım. Bende en yeni takıntısı var. Stabil olmasa bile Android 11de olmak gibi bir psikopatça düşüncedeyim. Evo rom şu an için beni bir kaç gün götürür gibi.

Çift tıklama ekran kapama kullanmak için aosp romlara systemles launcher kurabilirsiniz. Root izni ile stabil bir şekilde kullanma imkanı veriyor.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
haha-- Biraz öyle oldu hocam valla. Android 10 ise hiç bulaşmayayım. Bende en yeni takıntısı var. Stabil olmasa bile Android 11de olmak gibi bir psikopatça düşüncedeyim. Evo rom şu an için beni bir kaç gün götürür gibi.

Çift tıklama ekran kapama kullanmak için aosp romlara systemles launcher kurabilirsiniz. Root izni ile stabil bir şekilde kullanma imkanı veriyor.
Android 10 ile 11 arasında ben bir fark göremiyorum benim için aslolan pil performansı çift tıklama ile uyutma gerisi önemli degil

Üst Alt