Uzun uğraşlar vermişsiniz. Halletmenize sevindimÇalışmamalarının sebebi galiba audio fx (lineage os ses uygulaması) bu dolby'i kaldırınca sebepsiz açılması ve dolayısıyla diğerkilerinin çalışmamasıymış sanırım. Herneyse ben bunun için unroot yaptım romu geri kurdum sonra root attım root ile ilgili olan işlerimi yaptım.
Denedim hocam, simgeye dokunup açmaya çalıştığım zaman cihaz restart yapıyorLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bunu denermisiniz? Kurulum aynı şekilde olacak A10 için
Valla attığım linkteki bende çalışıyor miuimix 12.0.6.0 var bende de sorun olmaması lazım.Denedim hocam, simgeye dokunup açmaya çalıştığım zaman cihaz restart yapıyor
Magisk sürümü ile alakalı olabilir mi? Bende magisk 21 yüklü şu anValla attığım linkteki bende çalışıyor miuimix 12.0.6.0 var bende de sorun olmaması lazım.
Bende de magisk 21 yüklü herhangi bir sorun yaşamıyorum. Önce aml yükleyip geri çıkıp Dolby kurup yeniden baslatiyorsunuz değil mi?Magisk sürümü ile alakalı olabilir mi? Bende magisk 21 yüklü şu an
Evet hocam aynen o şekil yapıyorum ama çalışmıyor. Simgeye tıklıyorum uygulama durdu hatası veriyor sonra cihaz restart yapıyorBende de magisk 21 yüklü herhangi bir sorun yaşamıyorum. Önce aml yükleyip geri çıkıp Dolby kurup yeniden baslatiyorsunuz değil mi?