Yardım Mi 9t jabra connect 5t ses az çıkıyor

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
İyi forumlar herkese ;
arkadaşlar nedendir anlamadım ama jarba bluetooth kulakllığı mi 9t cihazıma bağladığımda ses az çıkıyor....
Fakat yine aynı telefona ve honor choice earbuds x3 lite bağladığımda bomba gibi ses çıkıyor....
Adroid 10 , MiuiMiX_2.2.0 kullanıyorum sebebi bu olabilir mi acaba....ne yaptıysam olmadı malesef..geliştirici seçeneklerden aptx codeği değişmiyor bir türlü.Başka rom falan mı kurmalıyım...
Yardımlarınız esirgemeyiniz arkadaşlar....

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
İyi forumlar herkese ;
arkadaşlar nedendir anlamadım ama jarba bluetooth kulakllığı mi 9t cihazıma bağladığımda ses az çıkıyor....
Fakat yine aynı telefona ve honor choice earbuds x3 lite bağladığımda bomba gibi ses çıkıyor....
Adroid 10 , MiuiMiX_2.2.0 kullanıyorum sebebi bu olabilir mi acaba....ne yaptıysam olmadı malesef..geliştirici seçeneklerden aptx codeği değişmiyor bir türlü.Başka rom falan mı kurmalıyım...
Yardımlarınız esirgemeyiniz arkadaşlar....
Kulaklığın uygulamasını kurdunuz mu? Bazı cihazlarda tam stabil çalışmayabiliyor.

rahim55

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rahim
Cihazım
xaomi mi5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kulaklığın uygulamasını kurdunuz mu? Bazı cihazlarda tam stabil çalışmayabiliyor.
Hocam ilginç bir şekilde olayı hallettim. En son miuımix rom kurmuştum yine olmamıştı fakat sabah bi baktım kulaklık gerçek sesine ulaşmıış..ama benim telde yaptığım değişikliklerden dolayı olduğu kesin çünki elimde xiaomi mi a2 ve not 10s telde de ses halen orta seviyede çıkıyor ...kafamı karıştıran kısım akşam rom attım olmadı sabah uyandım düzeldi....tuhaff

Üst Alt