- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Kilit öyle açılmaz ama farklı yolları var. Bu cihazı en son bootloader kilidini açıp teslim edebilirim 

Hocam benim kilit açık daha önce kendim brick te kurtardım olay sadece merak.Nasıl yapılıyor peki o farklı yollar falan?Kilit öyle açılmaz ama farklı yolları var. Bu cihazı en son bootloader kilidini açıp teslim edebilirim ☺
Hocam kilidi açmak için önce yetkili hesapla stock rom flashlanıyor sonra klasik yöntemle yine kilit açılıyor doğru mu anladım?Şimdi yetkili hesap direk bootloader kilidini açar gibi bir algı var bu doğru değil ama bazı modellerde yöntemler mevcut mi9t ve 9t pro da bu modellerden yapılır yani. Bootloader kapalı şebeke gitmiş bile olsa imei tamiri yapılmış, bootloader açılmış şekilde teslim edilir.
Aynen beklemeden kilit açmaya uygun sürüm romu flaşlamak gerekir. Bug olan sürümler mevcut. Ama tabiki şebeke gitmiş ise önce eng rom ile şebeke getirilir sonra bu sürüm yüklenip kilit açılır..Hocam kilidi açmak için önce yetkili hesapla stock rom flashlanıyor sonra klasik yöntemle yine kilit açılıyor doğru mu anladım?
Hocam bende mesela redmi note 8 pro var bu beklemeden kilit açmaya uygun sürümü nasıl bulabiliriz?Bu eng rom mu oluyor?Aynen beklemeden kilit açmaya uygun sürüm romu flaşlamak gerekir. Bug olan sürümler mevcut. Ama tabiki şebeke gitmiş ise önce eng rom ile şebeke getirilir sonra bu sürüm yüklenip kilit açılır..
Biliyorum hocam da ben tool a koyarım diye sormuştum.Bu sürümü nasıl bulabilirim kendi telefonum için?Hayır eng rom değil note 8 pro bu yönteme dahil demedim ama ben ☺
Çaresi var hocam ben size nasıl yapıldığını anlatim aynısını bende yaşadım size linnk atıcam o linkten 10 dakika da açabilirsinizSon çare onu yaparım artık ama bir çaresi vardır diye düşünüyorum
Valla çok makbule geçer hocamÇaresi var hocam ben size nasıl yapıldığını anlatim aynısını bende yaşadım size linnk atıcam o linkten 10 dakika da açabilirsiniz