Yardım Mi 9T güncelleme sonrası pil sorunu

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.4
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba başlıktanda anlaşılacağı gibi Xiaomi mi 9t global cihazımda android 10 ve MIUI 11.0.4 sürüm yüklü cihazımda bu güncemellerin yaptıktan sonra bekleme halinde çok fazla şarj kaybı yaşamaya başladım gece %75 şarjla bıraktığım telefon %40 seviyelerine düşüyor android 9 ve MIUI 10 versiyonunu kullanırken böyle bir sorun yoktu beklem süresi dışında ekran süresindede düşüşler var tabi şimdi MIUI 10 dönmeyi en son çare olarak düşünüyorum bunun dışında bir öneriniz var mı? Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
(Dipnot: Xiaomi mi 9t sayfasındaki batarya performansı uzatma uygulamalarını yaptım pek etkilemedi)

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
hocam hard reseti attım kurulumu yaptım fakat şuan kurulum bittikten sim kartı görmedi bende sim kartı çıkarıp taktım ve şuan şebeke yok gösteriyo imei repairli cihazdı hard resetten sonra imei uçmuş olabilir mi?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam hard reseti attım kurulumu yaptım fakat şuan kurulum bittikten sim kartı görmedi bende sim kartı çıkarıp taktım ve şuan şebeke yok gösteriyo imei repairli cihazdı hard resetten sonra imei uçmuş olabilir mi?

Keşke baştan yazsaydınız imei repair olduğunu ? imei silindi maalesef, tekrardan imei repair yapılacak

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
İmei repair varsa imei silindi maalesef, tekrardan imei repair yapılacak
elimde hali hazırda bir imei var ve telefoncuya gitmekle uğraşmak istemiyorum imei repair işlemini nasıl yapacağım hakkında ilgili konu varsa yönlendirebilir misiniz?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
elimde hali hazırda bir imei var ve telefoncuya gitmekle uğraşmak istemiyorum imei repair işlemini nasıl yapacağım hakkında ilgili konu varsa yönlendirebilir misiniz?

Forumda yasal bir konu olmadığı için anlatımı yasak.

Google veya youtube üzerinden bilgi edinebilirsiniz...

Daha önceki açtığınız konuda bu durum(imei silinme) hakkında size uyarı yapmışım Yes~~

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
haklısınız benim hatam unutmuşum yardımınız için teşekkürler ben bi araştırayım herhangi bir sorun olduğu durumda sizinle özel mesajla iletişime geçebilir miyim?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
haklısınız benim hatam unutmuşum yardımınız için teşekkürler ben bi araştırayım herhangi bir sorun olduğu durumda sizinle özel mesajla iletişime geçebilir miyim?

Sorun yok,buradan da sorabilirsiniz Yes~~

İmei konusunda tavsiyem işi bilen birisine yaptırın,kendini uğraşmayın, dönüşü mümkün olmayan bir işlem yapabilirsiniz...

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
peki hocam işlemlere göz gezdiriyim pek karmaşık bir işlem değilse becerebilirim diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada imei işlemi bittikten sonra twrp kaldırma ile ilgili işlemleri aynen uygularsam sıkıntı olmaz değil mi?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
peki hocam işlemlere göz gezdiriyim pek karmaşık bir işlem değilse becerebilirim diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada imei işlemi bittikten sonra twrp kaldırma ile ilgili işlemleri aynen uygularsam sıkıntı olmaz değil mi?

İmei işlemli cihaz da twrp'yi kaldırmayın/silmeyin..

Reset atmak istediğinizde twrp üzerinden format data yaparsınız bu sayede imei silinmez...

Oyla:

kvkfurkan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
hocam imei işlemini hallediyorum ama işlem bittikten sonra şarj sorunu devam etmez değil mi?

Oyla:
Üst Alt