Yardım Mi 9T görüntü birden gitti

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Merhabalar herkese,

Dün lifeafter diye bir oyun indirdim, oyunun bir bölümünde npcyle konuşurken tak diye ekran gitti ben reboot etti sandım cihaz. O dakikadan sonra telefon ekranına bir daha görüntü gelmedi, cihaz fastboota giriyor, telefon açılıyor aynı zamanda ama ekranda görüntü yok. Ekranı bozma ihtimalim var mı ? Yazılımsal sorun olsa neden fastbootta görüntü gelmedi ? Rom: MiRoom 20.3.5, rootlu. Sorun yazılımsal değil, fastboottan rom attım işe yaramadı.

Sorunun kaynağı nedir ?

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
Vallahi bizi mi bulur ya :D

Durumunuzu anlayabiliyorum gerçekten, ama panik yapmayın Zenex hocama güvenin işinin gerçekten ehli bir insandır. :) sorun gerçekten fleztense onu yapar diğer telefoncular gibi flexte arıza olupta tüm ekranı değiştirelim demezler.

Oyla:

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Durumunuzu anlayabiliyorum gerçekten, ama panik yapmayın Zenex hocama güvenin işinin gerçekten ehli bir insandır. :) sorun gerçekten fleztense onu yapar diğer telefoncular gibi flexte arıza olupta tüm ekranı değiştirelim demezler.
İnşallah öyledir. Bi de şimdi virüsten dolayı rahat harekette edemiyoruz, Zenex hocam istanbulda mı yaşıyor

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78
İnşallah öyledir. Bi de şimdi virüsten dolayı rahat harekette edemiyoruz, Zenex hocam istanbulda mı yaşıyor

Evinize kargo kuryesini çağırabilirsiniz diye biliyorum, kişisel bilgileri kendisi size aktaracaktır. Özelden yazın siz.

Oyla:
Üst Alt