Yardım Mi 9T görüntü birden gitti

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Merhabalar herkese,

Dün lifeafter diye bir oyun indirdim, oyunun bir bölümünde npcyle konuşurken tak diye ekran gitti ben reboot etti sandım cihaz. O dakikadan sonra telefon ekranına bir daha görüntü gelmedi, cihaz fastboota giriyor, telefon açılıyor aynı zamanda ama ekranda görüntü yok. Ekranı bozma ihtimalim var mı ? Yazılımsal sorun olsa neden fastbootta görüntü gelmedi ? Rom: MiRoom 20.3.5, rootlu. Sorun yazılımsal değil, fastboottan rom attım işe yaramadı.

Sorunun kaynağı nedir ?

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Hocam. Fastboota girdiğinizi Bilgisayara bağlarken mi anladınız? Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar okuyor Fastboota alınca doğru mu ?

Oyla:

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam. Fastboota girdiğinizi Bilgisayara bağlarken mi anladınız? Ekrana görüntü gelmiyor ama bilgisayar okuyor Fastboota alınca doğru mu ?
Evet hocam, fastboot push ile yazılımda yükleyebildim.

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Hocam sıkıntı yazılımsal değil Tahmininiz doğru, Neden böyle bir şey yapar hayret 9T Cihazının ekranı aslında çok dayanıklıdır. Cihaz darbeye maruz kalmış mıydı yakınlarda ? Veya sıvı teması olabilir, çok nemli ortamda ( Banyo ) kalmış olabilir ?

Oyla:

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Hocam sıkıntı yazılımsal değil Tahmininiz doğru, Neden böyle bir şey yapar hayret 9T Cihazının ekranı aslında çok dayanıklıdır. Cihaz darbeye maruz kalmış mıydı yakınlarda ? Veya sıvı teması olabilir, çok nemli ortamda ( Banyo ) kalmış olabilir ?
Hayır hocam ben aşırı titiz telefon kullanırım aslında, sıvı teması olduğunu sanmıyorum, banyoyada sokmadım hiç buhar falan almadı cihaz.

Oyla:

cagrialaf

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi Note 10
Konular
36
Hocam Flexte sıkıntı olabilir, umarım olmaz ama panelde olabilir. Her halükarda bir teknik servise götürmenizde fayda var. Zenex hocam sanırım bakıyordu böyle sıkıntılara, Ulaşabilirseniz daha net bir bilgi verebilir nod~~

Oyla:

akifyuruk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
akif
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
10
Hocam Flexte sıkıntı olabilir, umarım olmaz ama panelde olabilir. Her halükarda bir teknik servise götürmenizde fayda var. Zenex hocam sanırım bakıyordu böyle sıkıntılara, Ulaşabilirseniz daha net bir bilgi verebilir nod~~
Çok teşekkür ederim hocam, ulaşıyorum hemen

Oyla:

Mr.Fatih

Best Of MİUİ
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
RedmiNote13Pro
Meslek
Sağlıkçı
Konular
78

Hocamın dediği gibi flexte sıkıntı olabilir Skorpi hocamında dediği gibi işte Çin malı ne bekliyorsunuz :D

Oyla:
Üst Alt