Yardım Mi 9T flaşının bildirim geldiğinde yanması konusunda yardım

gurmer21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 11 Kararlı global sürüm.
Telefon Modeli
Mİ 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
merhaba arkadaşlar,

Mi 9T kullanmaktayım,telefon,mail ve uygulamalarla ilgili bildirim geldiğinde telefonun flaş ışığının yanması ile ilgili bayağı bir uğraştım.Çeşitli apk lar denedim.Flaş uyarıları ilk birkaç kez yanıyor ama sonrasında çalışmıyor.Böyle bir sorun yaşayan ve çözen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.İyi forumlar.

Ottoman29

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 15
Konular
127
merhaba arkadaşlar,

Mi 9T kullanmaktayım,telefon,mail ve uygulamalarla ilgili bildirim geldiğinde telefonun flaş ışığının yanması ile ilgili bayağı bir uğraştım.Çeşitli apk lar denedim.Flaş uyarıları ilk birkaç kez yanıyor ama sonrasında çalışmıyor.Böyle bir sorun yaşayan ve çözen arkadaşlardan yardım rica ediyorum.İyi forumlar.
Kullandığınız rom kaynaklı olabilir hocam. Yeni güncelleme bekleyebilir veya yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

Oyla:

gurmer21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
13
Kullandığınız rom kaynaklı olabilir hocam. Yeni güncelleme bekleyebilir veya yedeklerinizi aldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
Global rom kullanıyorum ve MIUI 11b güncellemesi aldı cihaz. Telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor ama sonrasında yeniden ortaya çıkıyor. Sanırım ekran kapanınca bu sorun ortaya çıkıyor.

Oyla:

Ottoman29

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 15
Konular
127
Global rom kullanıyorum ve MIUI 11b güncellemesi aldı cihaz. Telefonu yeniden başlatınca sorun düzeliyor ama sonrasında yeniden ortaya çıkıyor. Sanırım ekran kapanınca bu sorun ortaya çıkıyor.
Yukarıda belirttiğim gibi hocam, rom kaynaklı :(

Oyla:

gurmer21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
redmi note 7 pr
Konular
13
Yukarıda belirttiğim gibi hocam, rom kaynaklı :(
Valla bunun için bir güncelleme olacağını sanmıyorum çünkü 3 parti bir yazılım sonuçta. Şu an çözüm yok gibi. Kullanmamak en iyisi galiba. Cevap için teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt