- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Meslek
- Ziraat Mühendisi
- Konular
- 19
Cihazım şu an 9.11.7 versiyonunda 9.11.14 güncellemesini mi 9T cihazına yükleyecekler için şöyle bir not düşmüşler.
HMK20/MI9T:
Update your
Code:
fastboot flash recovery TWRP_davinci_10.img
Kurulumdan önce TWRP'yi güncellememizi istiyorlar. Benim şu anki güncel TWRP sürümüm şu:
TWRP-3.3.1-0916
for Redmi K20 --by wzsx150
By.TRabZonLu™ nun tek tuş yükleme aracı ile yüklediğim versiyon. Şimdi sorulara geçiyorum.
1- TWRP sürümümün güncel olup olmadığını nereden anlayacağım?
2- Diyelim ki TWRP güncel, "TWRP_davinci_10.img" dosyasını tekrar yüklesem bir çökme yaşanmaz değil mi? (Sadece error verir diye düşünüyorum)
3- Diyelimki bu haftaki güncellemeyi esgeçtim ve gelecek haftaki güncellemeyi indirmeye karar verdim. "TWRP_davinci_10.img" dosyasını yine de kurmam gerekir mi?
4- Bu işlemlerden önce yedek almaya sizce gerek var mı?
Teşekkürler...
HMK20/MI9T:
Update your
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
via fastboot to be able decrypt /data partitionCode:
fastboot flash recovery TWRP_davinci_10.img
Kurulumdan önce TWRP'yi güncellememizi istiyorlar. Benim şu anki güncel TWRP sürümüm şu:
TWRP-3.3.1-0916
for Redmi K20 --by wzsx150
By.TRabZonLu™ nun tek tuş yükleme aracı ile yüklediğim versiyon. Şimdi sorulara geçiyorum.
1- TWRP sürümümün güncel olup olmadığını nereden anlayacağım?
2- Diyelim ki TWRP güncel, "TWRP_davinci_10.img" dosyasını tekrar yüklesem bir çökme yaşanmaz değil mi? (Sadece error verir diye düşünüyorum)
3- Diyelimki bu haftaki güncellemeyi esgeçtim ve gelecek haftaki güncellemeyi indirmeye karar verdim. "TWRP_davinci_10.img" dosyasını yine de kurmam gerekir mi?
4- Bu işlemlerden önce yedek almaya sizce gerek var mı?
Teşekkürler...