- Adım
- Yunus Emre
- Cihazım
- Mi 9 T
- Konular
- 19
YouTube canlı yayın izlendi 41 daha şarj var oda günü çıkarır RUSÇA GLOBAL ROM SON SÜRÜM
Ucak modunda denemişsiniz heralde normal kullanımda şarjınız nasıl gidiyo acaba rus romunu normal romla farki varmi diger romları denedinizmiYouTube canlı yayın izlendi 41 daha şarj var oda günü çıkarır RUSÇA GLOBAL ROM SON SÜRÜM
Bir kaç tane telefon vardı hatsiz bunuda uçak moduna aldım adaletli olsun diye bu Rus romuda yeni 9t aldım bu romla geldi hoşuma gitti 10 saate yakın ekran süresi veriyor MIUI 12 olmasına rağmen ama cihaz yeni 1 2 aylıkUcak modunda denemişsiniz heralde normal kullanımda şarjınız nasıl gidiyo acaba rus romunu normal romla farki varmi diger romları denedinizmi
Müthiş değerler. Stock rom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Romu fastboot üzerinden, Mi flash tool ile mi yüklediniz?Xiaomi Global 12.0.5.0 sürümü
Bu sürüm hakkında olumlu yorumları okuduktan sonra birde ben yüklemek istedim. 23.10.2020 Cuma günü 18:00 gibi romu yükledim. Şarj %20 ye geldiğinde şarja taktım ve gece 00:00 gibi şarjdan çektim. Bugün yani 25.10.2020 tarihinde saat 13:00 civarı şarjım bitti. Kullanım senaryosu olarakta Wifi Mobil veri karışık şekilde kullandım. 1 saat civarı Netflix'ten bir bölüm dizi izledim geri kalan sosyal medya. Miui 12 ile birlikte son 24 saati gösterdiği için 2 tane ekran görüntüsü atıyorum. Oradan tahmini ekran süresi alabilirsiniz. Benim tahminim 7 saat civarı ekran süresi, toplam bekleme süresi ise(ekran açık kapalı) 37 saat. Ben şahsen ilk şarj olmasına rağmen çok memnun kaldım. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl performans gösterecek.
Hocam bugünkü durum neXiaomi Global 12.0.5.0 sürümü
Bu sürüm hakkında olumlu yorumları okuduktan sonra birde ben yüklemek istedim. 23.10.2020 Cuma günü 18:00 gibi romu yükledim. Şarj %20 ye geldiğinde şarja taktım ve gece 00:00 gibi şarjdan çektim. Bugün yani 25.10.2020 tarihinde saat 13:00 civarı şarjım bitti. Kullanım senaryosu olarakta Wifi Mobil veri karışık şekilde kullandım. 1 saat civarı Netflix'ten bir bölüm dizi izledim geri kalan sosyal medya. Miui 12 ile birlikte son 24 saati gösterdiği için 2 tane ekran görüntüsü atıyorum. Oradan tahmini ekran süresi alabilirsiniz. Benim tahminim 7 saat civarı ekran süresi, toplam bekleme süresi ise(ekran açık kapalı) 37 saat. Ben şahsen ilk şarj olmasına rağmen çok memnun kaldım. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl performans gösterecek.
Fastboot üzerinden yükledim hocamMüthiş değerler. Stock rom kullanıyorsunuz anladığım kadarıyla. Romu fastboot üzerinden, Mi flash tool ile mi yüklediniz?
Dün 14.40 gibi şarjdan çektim şuan ki durum bu.Hocam bugünkü durum ne
Bekleme süresi az yoğun kullanım da kaç saat ekran süresi verir tahmini 10 saati geçermi?Fastboot üzerinden yükledim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dün 14.40 gibi şarjdan çektim şuan ki durum bu.
Bilemiyorum hocam 2. şarjım. Ben öyle çok yoğun kullanmıyorum bekleme süresi benim için daha önemli.Bekleme süresi az yoğun kullanım da kaç saat ekran süresi verir tahmini 10 saati geçermi?