Pro 3 kelime fazla birşey farketmemis bir arkadaş yuklemis sanirim sizi etiketledim oraya bakarsaniz konu tamamlanmis olucaktir ayrica masik x sitesini bulamadimPro kullanıyorum artık![]()
Pro 3 kelime fazla birşey farketmemis bir arkadaş yuklemis sanirim sizi etiketledim oraya bakarsaniz konu tamamlanmis olucaktir ayrica masik x sitesini bulamadim
Telegram dan buldum ama Türkçe yapsam da pek birşey anlamadim 12.1 kuran arkadaşımıza yazdım dönmedi forumlarda hiç bulamadim 12.1 sürümünü o arkadaş nerden bulmuş onu sormak lazim son olarak şu an 9t özelinde stabil masik rom yok demi stoya hocam StoyaTelegramdan bulacaksınız masik sitesini
Telegram dan buldum ama Türkçe yapsam da pek birşey anlamadim 12.1 kuran arkadaşımıza yazdım dönmedi forumlarda hiç bulamadim 12.1 sürümünü o arkadaş nerden bulmuş onu sormak lazim son olarak şu an 9t özelinde stabil masik rom yok demi stoya hocam Stoya
Ekran süresi kaç dakika?Bıktım cidden artık cihazın pilinde sorun var belli ve can sıkıcı oluyor bu durum ben bu cihazı pil performansından dolayı aldım ama cidden mide bulandırıcı olmaya başladı. RevOs Miui 11 son sürümdeyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
26 dakika normalde daha önceden 90 A gelene kadar 1 saat süre alıyordum. Ne kadar ince ayar Vs varsa yaptım gps kapalı eşitleme kapalı parlaklık kısık 3310 gibi kullanıyorum telefonu resmen. Boşta bile yüzde 2 şarj yiyor 4-5 saatteEkran süresi kaç dakika?
Bütün romlardaki tecrübem şudur 1 ay içerisinde batarya performansı oturuyor haftada 1 kez aksamdan sabah kapali halde şarja bırakıyorum sabah actiktan sonra yarim saat daha kaliyor sonra alıyorum telefonu ayrıca bir başka konu yüzde 80 lere kadar hızlı düşer sonra yavaşlar eğer halen canını skarsa mi room MIUI 11 kur sonra tekrar yaz buraya26 dakika normalde daha önceden 90 A gelene kadar 1 saat süre alıyordum. Ne kadar ince ayar Vs varsa yaptım gps kapalı eşitleme kapalı parlaklık kısık 3310 gibi kullanıyorum telefonu resmen. Boşta bile yüzde 2 şarj yiyor 4-5 saatte