Diğer Mi 9T Ekran Süresi Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 970
  • Görüntüleme 86K

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu rolü flashla atabilirmiyiz yoksa başka program lazimmidir benim cihaz mi9t bl kilit açık

Bu romu videoda anlattığım şekilde yükleyin

azrailbey925

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaanbey
Cihazım
mi9t
Konular
0
Bu romu videoda anlattığım şekilde yükleyin

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam akşam eve gidince bakicam sonuçları paylaşırım birde ben miu 12 den 10.3.11 global sürüme geçtim ön kamera açılmıyor yüz tanıma yapabiliyo sadece birde klavyede takilmalar donmalar meydana geldi yazı yazarken vs takilmalar oluyor googlenin klavyesi ile yazıyorum swift klavyeyi indirip denedim ondada aynı hata oldu bide parmak izi sensörü çalışmıyor basıyorum tepki yok beş tane parmak sürekli silip silip ekledim dünden bugüne sonuç olumsuz onerebireceginiz temiz ve sağlam bir stock rom varmıdır veya globalmi önerirsiniz sorunsuz çalışması için miu 10 versiyonu olsun lütfen batarya süresi uzun gidiyor diye bu sürüme geçtim böyle oldu yardımlarınız için teşekkür ederim

Son düzenleme:

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam akşam eve gidince bakicam sonuçları paylaşırım birde ben miu 12 den 10.3.11 global sürüme geçtim ön kamera açılmıyor yüz tanıma yapabiliyo sadece birde klavyede takilmalar donmalar meydana geldi yazı yazarken vs takilmalar oluyor googlenin klavyesi ile yazıyorum swift klavyeyi indirip denedim ondada aynı hata oldu bide parmak izi sensörü çalışmıyor basıyorum tepki yok beş tane parmak sürekli silip silip ekledim dünden bugüne sonuç olumsuz onerebireceginiz temiz ve sağlam bir stock rom varmıdır veya globalmi önerirsiniz sorunsuz çalışması için miu 10 versiyonu olsun lütfen batarya süresi uzun gidiyor diye bu sürüme geçtim böyle oldu yardımlarınız için teşekkür ederim
persist yedeğini flashlamanız lazım

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Rekorum bu sanırım.Miui 12 Eu romdan Pixel Experience Plus 'a geçtim ilk kullanımımın ekran süresi.

Ekli dosyalar

• photo_2020-10-14_16-20-29.jpg
    photo_2020-10-14_16-20-29.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 93

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
hocam stabilite nasıl memnun musunuz? artı eksileri neler romun?
Stabil güzel.Kişiden kişiye değişir.Miui 12 deki gibi animasyon bolluğu yok sade minimalist bir rom.Bu sadelik beni rahatsız etmedi ve bu sadelik romun pil performansını olumlu etkiledi.Miui 12 de 6-7.30 saat arası alıyordum.İçinde stock kamera yok benim için problem olmadı miui 12 de iken de gcam kullanıyordum.Genel olarak basit hoş bir rom.Eksi olarak da bazı kişiler miui 12 animasyonlarını vs sevmiş olabilir onlar yok.Uygulama kilidi bulamadım.Klon uygulama yok sanırım ekstra uygulama gerek.

UtguX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Mi 9 T
Konular
4
Stabil güzel.Kişiden kişiye değişir.Miui 12 deki gibi animasyon bolluğu yok sade minimalist bir rom.Bu sadelik beni rahatsız etmedi ve bu sadelik romun pil performansını olumlu etkiledi.Miui 12 de 6-7.30 saat arası alıyordum.İçinde stock kamera yok benim için problem olmadı miui 12 de iken de gcam kullanıyordum.Genel olarak basit hoş bir rom.Eksi olarak da bazı kişiler miui 12 animasyonlarını vs sevmiş olabilir onlar yok.Uygulama kilidi bulamadım.Klon uygulama yok sanırım ekstra uygulama gerek.
hocam peki masik ten direk geçebilir miyim?

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
137
Wifi, mobil veri ve bluetooth açık şekilde deneme yapmak açısından sonuçları bu şekilde. (Güç tasarrufu hiç açmadım)
Mi bant bağlı, bluetooth kulaklık ile müzik dinledim ve 1 saat 13 dakika da whatsapp ile video arama gerçekleştirdim bu kadar.

Ekli dosyalar

• photo_1.jpg
    photo_1.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 82
  • photo_2.jpg
    photo_2.jpg
    55,1 KB · Görüntüleme: 53
  • photo_3.jpg
    photo_3.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 49
  • photo_4.jpg
    photo_4.jpg