bende aynı şekilde uzun süre gms doze ,lkt ve greenify kullandım, gözlemlerime göre şöyle ; gms doze google play hizmetleri bir oranda azalttı evet, lkt sadece animasyon vs olan yerlerde işe yarıyor bir zararınıda görmedim ama aman amanda bir faydası yok, greenify her yerde gözüme çarptığı için yükleyip gözlemledim ama gerek full sürümünü bulup kullanmama rağmen rootlu olarak bir faydasını görmedim aksine çoğu bildirimin gelmesini engelledi sürekli uyarılar çıkardı ve and9'dan itibaren bir katkısı olmadığı söyleniyor o yüzden kaldırdım sistem daha stabil oldu, bunlara ek olarak şuan lkt+gms doze ve naptime full sürümü kullanıyorum memenunum ama ;
fdx.ai , l speed, nfs injector gibi modüller için nasıl olur diye düşünüyorum , lkt ve bu diğer 3 modül çakışma yapacağından tek tek deneme yapmak gerekiyor malum kurdum hemen gözlemleyimde olmuyor android yapısı gereği bir kaç şarj döngüsüne girmek ve uygulama arka planlarını gözlemlemek gerekiyor
eğer fde.ai , l speed, nfs injector modüllerinden kullanan arkadaşlar varsa bende yorumlarını duymaktan memnuniyet duyarım