- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 14
Birkaç gündür bende miroom 10.3.15 kullanıyorum. Eu rom dan bir farkını görmedim şarj konusunda ortalama 7 saat en fazla buyrun.
Tamamen mobil veri kullanımı. Greenify etkisi de var tabi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam neyi nasıl kullanıldığız ile alakası var pil ömrünün. Yüzde 10 da filan 6 saati aşar bu görüntü.Benim mi9t pro pil kullanımı fazla mı acaba ne yapmalıyımGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende Chrome Tapatalk ve satranç uygulaması yiyor en fazla...Hocam neyi nasıl kullanıldığız ile alakası var pil ömrünün. Yüzde 10 da filan 6 saati aşar bu görüntü.
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuyu bulamadığım için yazmıştım teşekkür ederim..habib723 hocam linkte ki konudan devam edin![]()
Diğer - Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı
Evet arkadaşlar tek başlık altında kullandığımız rom ve ekran sürelerini paylaşalım. Rom değiştirmek isteyen arkadaşlara bir referans olsun... Mi-Room 10.3.17 Stabil sürüm.forum.miuiturkiye.net