Çözüldü Mİ 9t ekran oc sonrası parmak izi okumama sorunu hz düşürmeden düzeltme

omerfrkdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 9T
Konular
2
Arkadaşlar selam öncelikle.
Bildiğiniz üzere mi 9t cihazların birçoğunda herhangi bir ekran oc sonrasında parmak izi çalışmıyor veya okumuyordu bunu kendim kurcalarken buldum ve artık çalışıyor sizinle de paylaşmak istedim.

-Öncelikle ayarlara giriyoruz.
-Cihazım>Tüm özellikler>Çekirdek sürümüne birkaç defa çıklıyoruz.
-Açılan pencerenin sağ üst kısmındaki 3 nokta olan kısıma tıklıyoruz ve ek araçları açıyoruz.
-13. sırada yer alan (Değişiklik gösterebilir) fod parmak izi kalibrasyonu kısmına tıklıyoruz.
-Starta basıyoruz. (parmağınızı koymadan)
-Sonrasında nexte basıyoruz ve parmağımızı sensöre yerleştiriyoruz bekliyoruz.
-İşlem bitince tekrar next ve tekrardan sensöre parmağımızı koyuyoruz. (ekran kapanıp açılabilir korkmayın)
-İşlem tamamdır artık parmak izinizi ekleyebilirsiniz cihaza. (ekran hz ayarları değişmemiştir) :)

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Bu işlemi görünce 66hz modunu kurdum, kalibrasyonu yapınca fod ekranında okumuyor ama kilit ekranında okuyordu, telefonu yeniden başlatınca gene okumamaya başladı, işe yaramadı eu romda...

omerfrkdr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
Mİ 9T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu işlemi görünce 66hz modunu kurdum, kalibrasyonu yapınca fod ekranında okumuyor ama kilit ekranında okuyordu, telefonu yeniden başlatınca gene okumamaya başladı, işe yaramadı eu romda...
Evet belirtmeyi unutmuşum kusuruma bakmayın bende yeni öğrendim yeniden başlatınca gidiyor tekrar kalibrasyon istiyor ama yeniden başlatmadığınız sürece sorunsuz çalışmakta
Hemen düzenliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birkaç kişi daha denesin hocam, olumlu dönüşler varsa bakarız duruma göre.
Tamamdır teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstradan eklemek istedim fod ekranında okumuyor olması imkansız sensör arızalı olmadığı sürece sadece okuduğu zamanlarda titreşim vb. şeyler olmuyor ama okuyor.

Üst Alt