Yardım Mi 9T Edl kaldı

2131231

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 11
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba Cihaza ENG Rom Atıldıktan sonra Qualcomm 9008 Edl Modta Kaldı. Herhangi Bir Sekilde Ekran Gelmiyor. Ne yaptıysam olmadı sadece edl moda geçiyor. Bootloader kilidi açık yabi cihaz kilitli deği. Mi Hesabından cikis Yapildi. Elimde sadece UMT Var.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Doğru romu doğru şekilde attığınıza inanıyorsanız EDL den çıkmama sebebi kısadevre/anakart kaynaklı olabilir. Test point noktalarının olduğu kısmı kontrol edin kısa devre olmasın. Eng romdan şüpheniz varsa önceki yüklediğiniz yöntemle global romda tekrar açmayı deneyin. Ama yine açılmazsa boşa ücret ödemiş olacaksınız..

Oyla:

2131231

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi 11
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam birde önceden pili çıkarttığım zaman üstte kırmızı ışık yanıp sönüyördu ama artık herhangi bir tepki yok. Birde en uygun olarak hangi box yada tek kullanımlik hesapmı kullanmam gerekiyor cihaz bundan oncede brick olmuştu ama mi logosu gelip gidiyordu artık gelip gitmiyor mi flash ile global rom yazdırırken Elektrik gitti tam rom kısmında kaldı.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile yazılım yüklemesi gerçekleştiririz.

Oyla:
Üst Alt