Soru Mi 9t derpfest 12

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Yani cidden ben kullanamıyorum ben aosp kurduğumda orjinal kernel ile MIUI dan az çıktı sonuçlar 3,5 önemli değil ama okadar özellikten feragat ediyorsunuz kamera uygulaması bile çöp aosplarda siz şimdi bı yazılımın üzerindeki tüm özellikleri çıkarırsanız arayüz tabi hızlı olur siz hiç yüzen pencereleri,video araç kutusu, game turbo ,performans modu kullanmıyorsanız eywallah bu arada aosp romda 8 saat ekran süresi alıyorum MIUI da 11 saat (batarya yeni değişti ) aosp u kullandığım sürece hiçbir faydasını görmedim bug dolu nerdeyse hepsini denedim genel olarak kararlı yazılım değil gene sizin kararınız...
Miui nin de aosp romlarin da kendine göre avantajları var kullanıp herkes kendine göre değerlendirir kişinin kendine kalmış bir şey. Kamera çöp demişsiniz ama siz ne kurdunuz da çöp dediniz onu pek anlamdım açıkçası. Gcam miui kameradan kat kat iyi resim çekiyor. Benim kullandığım sürümde 48 hariç hepsi sorunuz çalışıyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
mi 10t, s23
Meslek
Tüccar
Konular
92
Miui nin de aosp romlarin da kendine göre avantajları var kullanıp herkes kendine göre değerlendirir kişinin kendine kalmış bir şey. Kamera çöp demişsiniz ama siz ne kurdunuz da çöp dediniz onu pek anlamdım açıkçası. Gcam miui kameradan kat kat iyi resim çekiyor. Benim kullandığım sürümde 48 hariç hepsi sorunuz çalışıyor.

Çoğu aosp romu denedim kendi uygulamaları kötü gcam e bişey demedim

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Çoğu aosp romu denedim kendi uygulamaları kötü gcam e bişey demedim
Kendi içinde gelen kamera uygulamasını kullanan olduğunu sanmıyorum ben direkt devre dışı bırakıyorum

Üst Alt