- Adım
- Ferzan
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 4
Deji batarya kesin olarak düzgün sığmıyor mu kasaya?
Birkaç kişide böyle bir durum var yani arka kapağın bi kısmı tam kapanmıyor yani tam yapışmıyor. Kılıf kullanılıyorsa sorun olmuyor, ben 4 aydır böyle kullanıyorum. İlk günkü gibi sorunsuz performans veriyor batarya, 8 buçuk ile 10 buçuk saat arası ekran süresi veriyor bende. Deji ile bu sorunu çözdüm ama ram yönetimi sıkıntısını bi türlü çözemedim, telefondan soğudum bu yüzden. Bir de bildirim sorunu cabasıDeji batarya kesin olarak düzgün sığmıyor mu kasaya?
Teşekkürler. Bahsettiğiniz sorunlar için aosp şart maalesef. Görsellik olarak miui hoşuma gitse de en azından sorunsuz ve akıcı bir deneyim için aosp kullanıyorum.Birkaç kişide böyle bir durum var yani arka kapağın bi kısmı tam kapanmıyor yani tam yapışmıyor. Kılıf kullanılıyorsa sorun olmuyor, ben 4 aydır böyle kullanıyorum. İlk günkü gibi sorunsuz performans veriyor batarya, 8 buçuk ile 10 buçuk saat arası ekran süresi veriyor bende. Deji ile bu sorunu çözdüm ama ram yönetimi sıkıntısını bi türlü çözemedim, telefondan soğudum bu yüzden. Bir de bildirim sorunu cabası
Peki bu delta servisin kendi bataryası nasıl ? Forumda konusu var deji gibi iş görür mü ki ?aliexpress'te nohon batarya aratin, orjinale en yakin batarya o. deji bataryalar ilk 6 ay fena degil sonra onlar da cop oluyor.
Aynı soket farkı ney yok ben alıp mi9t pro ya taktımArkadaşlar merhaba, mi9t pro kullanıyorum. Araştırdığım kadarıyla mi9t ve mi9t pro bataryalarının kodları birbirinden farklı. 9t pro'nun kodu bp40, 9t'nin kodu bp41. Pro modele uygun koda sahip batarya bulamadım 9t'ye göre olan bataryayı alsam uyumluluk sağlar mı? Soket farkı mı var acaba?
ben yeni değiştirdim deji batarya taktırdım hiç bi sorun yok kapak kapanmama gibi çok memmunumBirkaç kişide böyle bir durum var yani arka kapağın bi kısmı tam kapanmıyor yani tam yapışmıyor. Kılıf kullanılıyorsa sorun olmuyor, ben 4 aydır böyle kullanıyorum. İlk günkü gibi sorunsuz performans veriyor batarya, 8 buçuk ile 10 buçuk saat arası ekran süresi veriyor bende. Deji ile bu sorunu çözdüm ama ram yönetimi sıkıntısını bi türlü çözemedim, telefondan soğudum bu yüzden. Bir de bildirim sorunu cabası
batarya ilk günü 1 kere şarz oldu deji durum bu şekilde şuanben yeni değiştirdim deji batarya taktırdım hiç bi sorun yok kapak kapanmama gibi çok memmunumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şarj durumunu göstermeniz için etkinleştir kısmından aşağısını göstermeniz gerekiyor hocam. Orada ekran süresi vb değerler var.ben yeni değiştirdim deji batarya taktırdım hiç bi sorun yok kapak kapanmama gibi çok memmunumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
batarya ilk günü 1 kere şarz oldu deji durum bu şekilde şuan
Şarj durumunu göstermeniz için etkinleştir kısmından aşağısını göstermeniz gerekiyor hocam. Orada ekran süresi vb değerler var.
Bu görsel size aitse bariz bir açıklık var sıfıra sıfır kapanmamış kapak, şarj değerlerine gelince henüz yarıda 3.30 saat ekran süresi almışsınız bu da yaklaşık 6 7 saat ekran süresi alabileceğiniz anlamına geliyor, fena değil, kullandıkça daha da düzelir değerler.ben yeni değiştirdim deji batarya taktırdım hiç bi sorun yok kapak kapanmama gibi çok memmunumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
batarya ilk günü 1 kere şarz oldu deji durum bu şekilde şuan