Soru Mi 9T Batarya Değişimi

CanKartal48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CanKartal48
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Batarya değişimi için müşteri hizmetleriyle (Genpa Servisi) konuştum 170-200 TL arası değişim yaparız demişlerdi. Değiştirecekleri batarya orjinal olup olmadığını nerden anlayabilirim ?
Ya da değiştirince başka bir sorun ile karşılaşırım batarya daha kötü olur diye korkuyorum. Değişim yapan birileri var mıdır bilgilendirebilir misiniz ?
İnternette orjinal xiaomi bataryası bulabilsem alıp değiştiricem ama yok galiba. Deji diye bir marka var onu düşündüm ama çoğu kişi şikayetci olmuş ne yapacağımı bilmiyorum.
Orjinal bataryayı nerden bulucaz yardımcı olur musunuz ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
CanKartal48, Hocam GENPA resmi distribütörün servisi olduğu için ellerinde yedek parça vardır bence Xioami tarafından sağlanan. Orijinaldir diye düşünüyorum

CanKartal48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CanKartal48
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
CanKartal48, Hocam GENPA resmi distribütörün servisi olduğu için ellerinde yedek parça vardır bence Xioami tarafından sağlanan. Orijinaldir diye düşünüyorum
Yani bende orjinaldir diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz orjinal diye yan sanayi takıp geçerler ruhumuz bile duymaz. Siz ne önerirsiniz hocam ? İnternetten mi alayım yoksa garantiye mi göndereyim ?

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
CanKartal48, Şuan mevcut garantiniz varsa hocam garantiye gönderin tabiki. Dışarıdan halletmeye çalışırsanız garantiniz geçersiz olur

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Cihaz garantili mi üstadım?

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Garantili ama 2 ayı kaldı. Garanti gitse de önemli değil. Önemli olan bataryanın orjinal olması ileride sıkıntı çıkarmaması.
Üstad sen gönder garantiye yaptır. Sorun olursa tekrar tekrar gönder orjinal yedek parça sağlamak zorundalar. Yoksa tüketici hakem heyetine gidersin.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
CanKartal48, Hocam ben de garantinin sonuna doğru batarya değiştirtmeyi düşünüyorum ki bu konuda resmi garantiye de güvenmeyeceksek kime güvenebiliriz bilemiyorum açıkçası :)

CanKartal48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
CanKartal48
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
CanKartal48, Hocam ben de garantinin sonuna doğru batarya değiştirtmeyi düşünüyorum ki bu konuda resmi garantiye de güvenmeyeceksek kime güvenebiliriz bilemiyorum açıkçası :)
Genpa müşteri hizmetlerini aradım orjinal ürün kullanıyoruz dedi. İleride sıkıntı çıkarsa tekrar gönderebilirsiniz dedi. Fiyat 165 TL. İnşallah orjinaldir :D

Üst Alt