Yardım Mi 9T AOSP Rom Önerisi

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 13 stable
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Uzun zamandır forumda yoktum selamlar öncelikle. Telefonumu uzun süredir global davinci romda kullanıyordum. Forumdaki Mi 9T için olan miui 13 stable sürümünü yükledim fakat pek performans alamadım. Önerebileceğiniz Android 12 için performanslı ve stabil bir aosp rom var mıdır? LinageOS önerir misiniz?

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
CherishOs Kullanabılırsın Arayuz Olsun Vs Bi Çok Değişiklik Yapabilirsin Ben Sevdim Gayet İyi Cihazım Mi9t

Oyla:

pektasch

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
53
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CherishOs Kullanabılırsın Arayuz Olsun Vs Bi Çok Değişiklik Yapabilirsin Ben Sevdim Gayet İyi Cihazım Mi9t
teşekkürler. Ekstra olarak miui 10'a dönme gibi bir düşüncem var. Neden bilmiyorum fakat hızlı geliyor o sürüm bana. Hiç dönmüşlüğünüz oldu mu miui 10'a? Döndüyseniz önerebileceğiniz sürüm var mıdır miui 10'da?

Oyla:

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
teşekkürler. Ekstra olarak miui 10'a dönme gibi bir düşüncem var. Neden bilmiyorum fakat hızlı geliyor o sürüm bana. Hiç dönmüşlüğünüz oldu mu miui 10'a? Döndüyseniz önerebileceğiniz sürüm var mıdır miui 10'da?
miu 10 hıc donmedım ama eu rom suan stabıl kullabılırsın de aosp romdan sonra eu rom kullanıorum

Oyla:
Üst Alt