- Adım
- Doğan
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Yok
- Telefon Modeli
- Mi9t
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Mi9T anakart arıyorum yardımcı olabilecek varmı ?
Edl moddan yazılım atılacaktı. Ben telefoncuya verdim oda başka biyere kargoyla yollamış. Şimdi edl moduna girmiyormuş. sanırım edl pinlerinin yanındaki entegreleri kopardılar.Cihazınızın anakartının sorunu nedir?
gözünüz kapalı Zenex e cihazınızı gönderebilirsiniz sayısız insanın hayır duasını almıştırEdl moddan yazılım atılacaktı. Ben telefoncuya verdim oda başka biyere kargoyla yollamış. Şimdi edl moduna girmiyormuş. sanırım edl pinlerinin yanındaki entegreleri kopardılar.
Şimdi bakıyorum da, Cuma bana mesaj atmışsınız. Yazılım silindi deyip. Ben de yaparım demişim fakat siz kargo göndermek istememiştiniz. Kargoya güvenmiyorum felan yazmıştınız. Şimdi ise cihazınız çöp olmuş sanırım. Ne diyeyim geçmiş olsun.
Diğer açtığım konu.Şimdi bakıyorum da, Cuma bana mesaj atmışsınız. Yazılım silindi deyip. Ben de yaparım demişim fakat siz kargo göndermek istememiştiniz. Kargoya güvenmiyorum felan yazmıştınız. Şimdi ise cihazınız çöp olmuş sanırım. Ne diyeyim geçmiş olsun.
Şu an o telefoncu kapalı pazartesi yazarım sizeSiz cihazı bana gönderin. Ben cihaza bir bakıyım. En baştaki hatanız ustasına değil işi bilmeyen kasaplara cihazı teslim etmeniz. İlk olarak vana gönderse idiniz çevrenizdekiler öyle şeyler söyleyemezdiler size.