Soru Mi 9T Almadan Önce

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Sahibinden ilan görmüştük adamı(iş yeri işte) telefondan arayıp telefonu sorunca. Alırsınız ama arkasını açarsak 15 dk da kullanabilirsiniz. Öbür türlü 1 hafta beklersiniz diyor. Xiaomi falan bekletiyor diyor. Şimdi bu ne demek oluyor anlamadım ??

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Galiba imei atacaklar fakat cihazın BL kilidi açık değil. Normal koşullarda açmak için de dedikleri gibi xiaomi telefonlarda bir kaç gün beklemek gerekiyor.

Oyla:

chaviourknight

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İhsan
Cihazım
mi9t
Konular
5
Sahibinden ilan görmüştük adamı(iş yeri işte) telefondan arayıp telefonu sorunca. Alırsınız ama arkasını açarsak 15 dk da kullanabilirsiniz. Öbür türlü 1 hafta beklersiniz diyor. Xiaomi falan bekletiyor diyor. Şimdi bu ne demek oluyor anlamadım ??
Mi9t nin bl kilidini açmak için başvurdum. 1 hafta falan bekledim. Arka kapağı açtırmayın bence. Düzgün yapışmayabilir. Bl kilidi açıldıktan sonra eu rom ve IMEI atılıyor

Oyla:

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi9t nin bl kilidini açmak için başvurdum. 1 hafta falan bekledim. Arka kapağı açtırmayın bence. Düzgün yapışmayabilir. Bl kilidi açıldıktan sonra eu rom ve IMEI atılıyor
Haaa şimdi anladım teşekkürler. Peki arka kapağı açtırmadan alayım o zaman kafam daha rahat olur. Konya'da bir yerde 2350 tl ye satılıyor da olmadı oradan alacağım 1 hafta da beklerim sıkıntı olmaz o kadar. Bir de şeyi soracaktım zaten içindeki eu rom değil mi ? Son olarak imei işini kendimiz yapabiliyor muyuz ? Programı vs varsa uğraşabilirim de tam bilmiyorum hangi program olduğunu.

Oyla:

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Haaa şimdi anladım teşekkürler. Peki arka kapağı açtırmadan alayım o zaman kafam daha rahat olur. Konya'da bir yerde 2350 tl ye satılıyor da olmadı oradan alacağım 1 hafta da beklerim sıkıntı olmaz o kadar. Bir de şeyi soracaktım zaten içindeki eu rom değil mi ? Son olarak imei işini kendimiz yapabiliyor muyuz ? Programı vs varsa uğraşabilirim de tam bilmiyorum hangi program olduğunu.

Sıfır, kapalı kutulu cihazın içerisinde; Global Rom mevcut...
EU Rom; Custom Rom kategorisine giriyor. IMEI Repair işlemine dair forum içerisinde bilgi alış verişi -yasal olmadığı için- yasak. Fakat şunu belirtebilirim ki; şuan için dosyalar veya anlatım mevcut değil. İleride belki açıklığa kavuşur.

Oyla:

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Sıfır kutulu cihazın içerisinde; Global Rom mevcut...
EU Rom; Custom Rom kategorisine giriyor. IMEI Repair işlemine dair forum içerisinde bilgi alış verişi -yasal olmadığı için- yasak. Fakat şunu belirtebilirim ki; şuan için dosyalar veya anlatım mevcut değil. İleride belki açıklığa kavuşur.
Anladım çok teşekkürler. İyi forumlar

Oyla:

AdeLa

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ender
Cihazım
iPhone 14 Pro
Meslek
Teknik Servis
Konular
22
Tavsiyem mi9 alin.
Mi9T de kullandim ancak mi9 hiz ve kamera konusunda fark atiyor.

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
cihaz çift sim toplamda 8ay kullanılabilir arkadaşım öyle yapıcak birinci sim 4 ay ikinci yere 4 ay sonradan IMEI kaydı yaptıracak malum yöntemle

Oyla:

engNect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
Elite, Max 2
Konular
4
Tavsiyem mi9 alin.
Mi9T de kullandim ancak mi9 hiz ve kamera konusunda fark atiyor.
Valla hocam 2.500 tl üstüne çıkmak istemiyorum o yüzden bunu tercih etmeyi düşünüyorum bu çıkmadan önce aklımda mi 9se vardı bu çıktan hem bataryadan dolayı daha çok almak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihaz çift sim toplamda 8ay kullanılabilir arkadaşım öyle yapıcak birinci sim 4 ay ikinci yere 4 ay sonradan IMEI kaydı yaptıracak malum yöntemle
Hocam onu bende öyle yapayım diyordum ama şimdi öğrenci olunca birden telefon giderse şimdi sıkıntı olabilir o yüzden uğraşmak istemiyorum alınca hallolsun her şey baştan diye düşünüyorum.

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Sahibinden.com dan alırken dikkat edin fiyat olarak da Max 2200 gibi rakamlara güvenilir satıcı tavsiyesi yapılabilir

Oyla:
Üst Alt