Ben akşam pubg oynadım bı sorun yok belki sizin yüklediğiniz başka bı mod ile çakisiyordurReis oyun girdiğimde donuyor telefon kitleniyor hiç bişey yapamıyorum ancak telefon güç düğmesinden kapatıp açıyorum ben sence normal mi bu
Hocam ben MIUI için dedim MIUI da sorun yok 66hz olmayanini deneyin oda baya performanslı Kernel zatenDenedim telefonumda crdroid 7.16 yüklü sorunsuz bir şekilde 67 hz verdi oyun da 67 hz gördüm yalnız parmak izi gitti bende yedegi geri yükledim sonuçta sırf artı 7 hz için parmak izi nin gitmesine değmez
bilemiyorum suan hangi romdasınız bende boyle bir sorun yokMerhaba, ben cihazıma bu kerneli flaşladım. Cihaz bazen restart atıyor. Günde bir kaç kez yapıyor bunu. Orange fox son sürüm yüklemiştim. Acaba hangisi yüzünden yapıyor. Kernel mi Orange fox twrp mi?
Rom olarak OneOs 21.11 kullanıyorumbilemiyorum suan hangi romdasınız bende boyle bir sorun yok
Hocam oneos miui tabanlı rom. Çin romundan baz alınıyor.hocam kernel miui için oyuzden sorun oluyor eu ve stok miui da denendi