Benim ki EU Android 11 çalışıyor 66 hz deEu rom Android 11 de çalışan bi versiyon varmı.
Teşekkür ederim hocam. A11 ilk sürümlerinde de denemiştim fastboot da kalmıştı. Çalışmıyor herhalde değip a10 geri dönmüştüm. Sayenizde 11 kurdum gayet hoş oldu saolun.Benim ki EU Android 11 çalışıyor 66 hz de
Hocam şimdi fark ettim ki kilit ekranında parmak izi malesef çalışmıyormuş.Teşekkür ederim hocam. A11 ilk sürümlerinde de denemiştim fastboot da kalmıştı. Çalışmıyor herhalde değip a10 geri dönmüştüm. Sayenizde 11 kurdum gayet hoş oldu saolun.
İlk defa parmak izi kullanayım dedim onda da çalışmadığını fark etmiştim . Böyle bir sorunu var umarım düzeltilmiş bulunur . Zaten oyun performansı için kullanıyorum pek diğer kısımlarına bakmamıştım.Teşekkür ederim hocam. A11 ilk sürümlerinde de denemiştim fastboot da kalmıştı. Çalışmıyor herhalde değip a10 geri dönmüştüm. Sayenizde 11 kurdum gayet hoş oldu saolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şimdi fark ettim ki kilit ekranında parmak izi malesef çalışmıyormuş.
Parmak izi düzeldi bende artık çalışıyor . İki dosyayı da flaşlaman gerekiyorParmak izi sorununa bi çözüm yok mu hâlâ ??
İkisini de flaşladım da a11 miui 12.5 da sıkıntı oluyor herhalde parmak izi çalışmadı. Romu tekrar flaşlayıp 60 hz de devam ediyorum şu anParmak izi düzeldi bende artık çalışıyor . İki dosyayı da flaşlaman gerekiyor