Yardım Mi 9se temizleyici programı

Ronarkan01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sezgin
Cihazım
Pocophone f1
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11 V11.02
Telefon Modeli
Mİ 9SE
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Xiaomi kullanan herkes bu problemler karşılaşıyor dur telefonun kendi temizleyici programı var fakat otomatik çalışmıyor saatte 1 temizleyici çalıştırıyorum en az 2 GB ön bellekte olan programları temizliyor temizlemesem telefon çok yavaş kalıyor bunun kökten çözümü var mı yoksa herdefasında temizleyici çalıştırmak zorunda mıyım

zazaleite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi8se
Konular
1
Merhaba arkadaşlar Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var Xiaomi kullanan herkes bu problemler karşılaşıyor dur telefonun kendi temizleyici programı var fakat otomatik çalışmıyor saatte 1 temizleyici çalıştırıyorum en az 2 GB ön bellekte olan programları temizliyor temizlemesem telefon çok yavaş kalıyor bunun kökten çözümü var mı yoksa herdefasında temizleyici çalıştırmak zorunda mıyım
temizleyiciye girdiğinde sağ üstteki üç noktaya basın orada ayarları olması lazım benim romda var çöp boyutu sınırından ayarlanıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-02-14-52-01-797_com.miui.cleanmaster.jpg
    Screenshot_2020-04-02-14-52-01-797_com.miui.cleanmaster.jpg
    215,5 KB · Görüntüleme: 5
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Eğer bu 2GB boyutundaki uygulamalar siz başlatmadan da açılıyorsa her açılışta tekrar tekrar güç tüketecek ve bu da bataryanıza fazlasıyla yansıyacaktır. İzinler altından bu açılan uygulamaların otomatik başlatma izinlerini iptal etmenizi tavsiye ederim.

Sorunuzu temizleyici uygulamasının otomatik olarak devreye girmesi ile çözmek yerine telefonunuzu yavaşlatan uygulamaların sizin izniniz olmadan çalışmasını engelleyerek çözmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Oyla:
Üst Alt