Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ClassiCTR Hocam Global roma geçmek için benim bildiğim Mi-Flash yöntemi ile oluyor ama imei işlemi olduğu için sanırım bu yöntemi kullanamıyoruz? Twrp yöntemi ile global sürüme geçme imkanı var mı ?
ClassiCTR Hocam Global roma geçmek için benim bildiğim Mi-Flash yöntemi ile oluyor ama imei işlemi olduğu için sanırım bu yöntemi kullanamıyoruz? Twrp yöntemi ile global sürüme geçme imkanı var mı ?
- Ana değişiklikler, taban 9.7.4 (Masik 6.3) ve 9.8.8 (Masik 6.5) arasındaki değişikliklerin listesine karşılık gelir.
- En iyi performans için sistem optimizasyonu
- Stok kamerasıyla çekim kalitesini optimize edin
- Ekran stilleri, simge paketi, düzenleme araçları ve tema bileşenlerinde Her Zaman Güncelleme
- Önceki versiyonun hata raporlarına göre düzeltilen hataları düzeltildi.
- Güncellenen ayarlar menüsü sipariş
- Sound Alive ses motoru yeni sürüme güncellendi (MiFi yükseltici açılarak aktif hale getirilmiş HiFi)
- Tüm sistem uygulamaları için devre dışı donanım hızlandırması
- Google hizmetleri ve bir dizi MIUI sistem uygulaması güncellendi
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum;
Not: Kurulum öncesi TWRP Yedekle bölümünden tam bir sistem yedeği veya veri yedeği almanızı tavsiye ederim
ROM' indirin ve dahili belleğe aktarın.
Cihazınızı TWRP kurtarma modun da başlatın.
Temizle» Gelişmiş temizlik (Wipe » Advanced Wipe) düğmesine tıklayın ve Dalvik,cache,system,satıcı(Vendor) seçip aşağıdan kaydırın
TWRP ana menüsüne dönün, Yükle(install) üzerine dokunun ve Adım 1’de cihazınıza aktardığınız ROM dosyasını seçin.
.zip dosyasını seçtikten sonra, Kaydır » (Swipe to Confirm Flash) yapınız. Ve kurulmasını bekleyiniz
ROM’unuz başarıyla yüklendikten sonra cihazınızı yeniden başlatın
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP yedeği ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
DİKKAT..satıcı bilgilerinide işaretleyip biçimlendirmemizi istediğinizden eminmisiniz,çünkü orda IME bilgileri var cihaz ciddi şekilde zarar görmezmi acaba...Sadece merak ettiğim için soruyorum